NICOLA_1985, ja mierze cos kolo 162-164 niewiem dokladnie ile ale bardziej 162 niz 164, i jak warzylam poltora roku temu 47 kilo to bylam chuda jak szpak, moje nogi jak patyki, strasznie wygladalam i nigdzie nigdzie nie bylo tluszczu bo nie mialo gdzie zostac, nawet przy takim wzroscie. Tu jeszcze wszystko oczywiscie zalezy od budowy kosci, no ale 54 kilo na taka miare to i tak nie jest zle, naprawde. Teraz nie wiem ile warze i wogole sie tym nie przejmuje. Schudlam strasznie, diety mam w nosie i nigdy ich nie stosowalam, wystarczy jesc zdrowo. Zero slodyczy, cukru , woda zamiast herbaty z cukrem, chleb pelnoziarnisty zamiast bialego, duzo warzyw, rybka dwa razy w tygodniu. Zalecenia sa najzdrowsze dla naszych cial, trzeba tez uwazac na diety bo one swoja droga a zdrowie i potrzeby ciala druga. Brzuszek mam teraz twardy jak nic ale co z tego jak skora na nim wisi, tyleczek tez troszke wisi, nonono tez, no ale to wszystko jest skora pozostalosci po ciazy kiedy to 74 kilo warzylam, w porownaniu do mojej normalnej wagi to duzo. Ze skora to mam nadzieje ze sie wchlonie jakos powoli, uelastyczni, moze w lato jak bedziemy wiecej na dworzu, ale po co zamartwiac

w lustrze napewno wiecej sie widzi niz w rzeczywistosci

tak kobietki zawsze maja
Zdjecia superasnie!! I super z chusta zdjecie swietnie sie maly przytulic, nie moglam oderwac wzroku!
kaczorek Ty tez swietnie wygladasz! I super chistowe zdjecie, ja to jednak na plecki nie zaloze bo mam dwie roznej wielkosci piersi, mala pije tylko z jednej wiec mam balona i flaczka hihhi ale ostatnio uzywalam mojej elastycznej jak mala chorutka byla, mocno ja zacisnelam i mala taka szczesliwa byla

na lato planowalam taka trojkatna kupic zeby bylo przewiewnie, bo na dworzu to fajnie miec cos ze soba, a nie tylko na raczkach, szczegolnie gdy Lilcia taka bojazliwa jest
zakupy na lato juz planujecie dziewczyny zakupy na lato?? To ja jakas pozna chyba jestem, jak cos potrzebuje to skocze do sklepu i tyle, ale moze lepiej tak na zapas?? tyle ze przeceny to bardziej w czerwcu sie zaczynaja, wiec to nawet nie tak tanio teraz kupowac, czy w Polsce jest inaczej??
wisnia3006, sukieneczka fajniusia

super wzor

taki klasyczny ala 50´s
lidziasc, ten projekt to jest tak ze jak wysylam zgloszenie zeby sie dostac na studia to pod koniec marca oglaszaja zadanie -projekt, kazdy w domciu ma 2 tygodnie na odpowiedzenie zadania - temat dopiero wlasnie pod koniec marca podaja, i 8 kwietnia trzeba to wyslac czy to elektornicznie, czy tradycyjna poczta, no i najlepiej jakby dodac 2-3 projekty swojego uznania ( staram sie dostac na komunikacje wizualna ). No i potem jak sie przejdzie do nastepnej proby to rowniez na rozmowe kwalifikacyjna swoje projekty trzeba przyniesc. Wiec na to strasznie utezliwie sie teraz przygotowuje i trzymam kciuki choc jest tylko 8 % szans na dostanie sie

ale zawsze to czegos síe nauczylam na przyszlosc!
[ Dodano: 2011-02-05, 11:24 ]
hellol, jestem dzis pierwsza

troche niedospana bo w nocy uczestniczylismy w kilku akucjach na amerykanskim ebay, i wygralismy hihih to co chcielismy

zeby tylko zdarzylo dojsc do A. siostry zanim beda wracac

A wygralismy camere eos 500d rebel T1i

i laptopa dla mnie - Mac book 17" co w sumie posiada wszystkie specyfikacje jakie sa mi potrzebne do graficznych programow ktore uzywam tylko trzeba bedzie powiekszyc pamiec RAM ma tylko 2 GB. A tak to wszystko wsio ok, juz sie nie moge doczekac

i tak fajnie obie aukcje zawieraly torebeczki do sprzetu wiec bedzie mozna fajnie przewozic, jak to na babke przystalo - torebeczki byly dla mnie wazne i pomocne w wyborze aukcji hihih no i wszystko uzywane ale malo co tez widac i po zdjeciach, i taniusko dostalismy