[
mal wiem jak mocno potrzebne jest wsparcie danej osoby dla kogoś w takiej sytuacji.
ale ja wcale w to nie wątpię ,uważam że to jest wręcz potrzebne ale wtedy gdy ktoś sam chce coś zmienić ..tzn powiem inaczej gdy jest już gotowy do takiej zmiany.tylko że ona wpadnie z deszczu pod rynnę i
spadlamznieba wie o czym pisze bo z jednej przemocy w drugą wpadnie i kółko się zamyka
oczywiście super że zaczyna zdawać sobie sprawę że tak nie powinno się żyć i zaczyna mieć tego świadomość ,gdy to się już wie ,to trzeba wiedzieć czy się chce zrobić kolejnego kroku czyli odejść bo dalej rodzi się pytanie i co dalej ...a nie jest łatwo ot tak wszystko rzucić i wyjść i on o tym doskonale wie ,on jeszcze jest górą ale jak zobaczy że ona w którymś momencie zaczyna być silna i już się
go nie boi to on będzie jak ten perz ,on nie będzie miał już ofiary by się znęcać bo powiedziała dość ,nie chcę tak żyć ...to musi zrozumieć ,a dopiero wtedy będzie wiedziała co chce ...przypuszczalnie ze zwyczajnej złości nadal będzie ją piętnował ale ona na tyle będzie wiedziała jak chce żyć że będzie umiała się jemu przeciwstawić bo zwyczajnie przestanie się go bać
jak widać sprawa wcale nie jest łatwa i wy to tez wiecie
[ Dodano: 2011-02-09, 18:36 ]
on wlasnie przez ponizanie ciebie i wmawianie ze to ty zle robisz
ja to nazywam że poprzez moja osobę zagłusza sobie własne sumienie ,jest taki ktoś bardzo slaby,ma wiele kompleksów ,nie przedstawia sobą żadnej wartości
[ Dodano: 2011-02-09, 18:38 ]
szkoda że nie ma tutaj
KUlci ona świetnie umiałaby dobrać to wszystko w słowa