dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lut 2011, 19:22

spadlamzniebato 1000% psychopata. on wlasnie przez ponizanie ciebie i wmawianie ze to ty zle robisz pokazuje ze jest nienormalny. nie mozesz wierzyc ze Ty zasluzylas na takie traktowanie. nikt! nie zasluguje! :ico_nienie:

mal
Wodzu
Wodzu

09 lut 2011, 19:32

[
mal wiem jak mocno potrzebne jest wsparcie danej osoby dla kogoś w takiej sytuacji.
ale ja wcale w to nie wątpię ,uważam że to jest wręcz potrzebne ale wtedy gdy ktoś sam chce coś zmienić ..tzn powiem inaczej gdy jest już gotowy do takiej zmiany.tylko że ona wpadnie z deszczu pod rynnę i spadlamznieba wie o czym pisze bo z jednej przemocy w drugą wpadnie i kółko się zamyka

oczywiście super że zaczyna zdawać sobie sprawę że tak nie powinno się żyć i zaczyna mieć tego świadomość ,gdy to się już wie ,to trzeba wiedzieć czy się chce zrobić kolejnego kroku czyli odejść bo dalej rodzi się pytanie i co dalej ...a nie jest łatwo ot tak wszystko rzucić i wyjść i on o tym doskonale wie ,on jeszcze jest górą ale jak zobaczy że ona w którymś momencie zaczyna być silna i już się go nie boi to on będzie jak ten perz ,on nie będzie miał już ofiary by się znęcać bo powiedziała dość ,nie chcę tak żyć ...to musi zrozumieć ,a dopiero wtedy będzie wiedziała co chce ...przypuszczalnie ze zwyczajnej złości nadal będzie ją piętnował ale ona na tyle będzie wiedziała jak chce żyć że będzie umiała się jemu przeciwstawić bo zwyczajnie przestanie się go bać

jak widać sprawa wcale nie jest łatwa i wy to tez wiecie

[ Dodano: 2011-02-09, 18:36 ]
on wlasnie przez ponizanie ciebie i wmawianie ze to ty zle robisz
ja to nazywam że poprzez moja osobę zagłusza sobie własne sumienie ,jest taki ktoś bardzo slaby,ma wiele kompleksów ,nie przedstawia sobą żadnej wartości

[ Dodano: 2011-02-09, 18:38 ]
szkoda że nie ma tutaj KUlci ona świetnie umiałaby dobrać to wszystko w słowa :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Pozytywka
Trzy tysiące lat minęło...

09 lut 2011, 20:12

spadłamzniebanie,nie każda z nas tak ma.
Ja z mężem jestem już prawie 4 lata po ślubie ,a ogólnie jesteśmy ze sobą od 6 lat.
Na urodziny naszego dziecka co roku dostaje bukiet tulipanów za straty moralne przy porodzie;-),robi mi prezenty bez okazji ,kupuje kwiaty ,przynosi kawę do łóżka,Można.Można żyć normalnie,spokojnie .Można czuć się bezpiecznie!Żyjesz w toksycznym związku ,ratuj się dziewczyno!

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

09 lut 2011, 20:19

spadlamznieba ja po takich słowach,że masz sie wynosić,bym się spakowała i wyniosła,na jego własne życzenie uwolniłabym się od tyrana :ico_sorki: więc zbierz się w sobie i idź do mamy skoro wiesz że ona ci pomoże :-)

Awatar użytkownika
martaraz

09 lut 2011, 20:35

więc zbierz się w sobie i idź do mamy skoro wiesz że ona ci pomoże :-)
Zgadzam się z tym zdaniem, porozmawiaj z mamą powiedz jej co i jak, jaki dla ciebie jest. Teraz jej wsparcie bardzo ci pomoże.

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

09 lut 2011, 21:11

hej

ojej spadlamznieba ja juz bym dawno to rzucila wdiably a ty sie jeszcze uzerasz i pozwalasz na cos takiego :ico_noniewiem: kochana trzymaj sie :-)

Awatar użytkownika
martaraz

09 lut 2011, 23:00

Miluśka ty wiesz, że my mieszkamy 25 km od siebie?!

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lut 2011, 23:34

martaraz, a gdzie Ty mieszkasz bo ja pochodze z tego samego miasta co Milenka

Paulinko wiesz co Ci mówiłam przez telefon i jeszcze raz to powtórzaę teraz tu na forum: on sie nad Tobą znęca bo czuje przewagę, wierzy głeboko, że jestes tak bardzo uzalezniona psychicznie od niego, że nigdy się nie wyprowadzisz. Wiesz jaka jest róznica miedzy nami? Ty czujesz się jak tresowany piesek a ja to zobaczylam dopiero po rozwodzie, że chodziłam na smyczy. Kochana jestes o 7 mil przede mną w moim poprzednim małżenstwie. Wierzę, że kolejny krok zrobisz szybko. Nr tel do mnie znasz i korzystaj jak tylko będziesz potrzebowała a nawet częściej. Tylko odważ się, pamietaj krowa która duzo ryczy mało mleka daje. A on już nawet nie jest krowa tylko zwykłym pospolitym baranem. NIKT NIGDY NIE ZASŁUZYL NA TO ABY GO BIĆ!!!!!!!!!!!!! od takich spraw są sądy i policja a nie samosady i rodzinne bijatyki. Idź na najbliższy komisariat i porozmawiaj z dzielnicowym, od czasu do czasu Was odwiedzi ale mam nadzieję, że ciebie juz tam nie będzie. Pamietaj to Ty teraz masz pieniadze, on zostanie w wynajmowanym mieszkaniu. Sam, zupełnie sam. Kazda synowa bedzie miała wady i nigdy nie bdzie idealna dla synusia, pamiętaj o tym. Chocby tesciowa była nie wiem jak dobra to synowa zawsze będzie miała wady.

Awatar użytkownika
martaraz

10 lut 2011, 00:25

bozena, Wy jesteście z Ciechanowa ?? Bo ja z Przasnysza.

[ Dodano: 2011-02-09, 23:28 ]
Miluśka w kontaktach NK to właśnie miasto podała.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

10 lut 2011, 00:56

hej.Ale macie tempo :ico_oczko:

Ja nie mam czasu ostatnio,bo u mnie najpierw Andrzejek chorowal a teraz Zuzka :ico_olaboga:

Wróć do „Pozostałe”