Mój Adaś ma znowu zapalenie płuc, świszczy jak ta lala, wczoraj go brałam na sterydy na oddział i jedziemy na inhalacjach i w cale nie musi mieć antybiotyku....Ale wykończy mnei kiedyś mam serdecznie tego dosć on jest miesiac chory tydzień zdrowy i tak od listopada. Nie śpimy więc prawie w nocy bo przez kaszel i wydzielinę on nie może spać i ciągle marudzi i płacze, maskara

Sylwia nie fajna sytuacja z tą twoją koleżanką, zachowała się nie fair, ale jak też się tak raz przejechałam i też powiedziałam że nikogo nie będe polecać bo potem wychodzę na tym jak baran.
Ela- rezonans pokaże czy są jakieś zmiany w płucach ale wartość diagnostyczną co do rodzaju zmiany ma tylko badanie histopatologiczne. Ale jeśli rezonans będzie czysty to nie ma się czym martwić. Cieszę się że z krtanią ok. Co do dr to będę robić badania na grupie pacjentów które mam u siebie w klinice więc choć tyle, że w pracy na miejscu, ale zebranie grupy zajmie mi z 1,5 roku a potem jeszcze kontrola po roku więc wychodzi 2,5 samego zbierania materiałów, przy dobrych wiatrach i jak wszyscy rodzice wyrażą zgodę. No zobaczymy, muszę się obronić do końca 2015 r.