Karolina1980cześć chciałam się przywitać jestem nową uczestniczką tego forum
witaj u nas, mam nadzięje, że Ci sie tu spodoba
katelajdka mnie od wczoraj boli brzuch, dziś to lewo wróciłam z zakupów do domu. Ale to chyba dlatego ze wczoraj się zdenerwowałam i tak z tych nerwów brzuch rozbolał!
Ja tez wczoraj sie nieźle wkurzyłam i to na własnego męża. Problem u mnie z tym, że jakos ostatnio nie moge się tak po prostu uspokoić. Brzuszek mnie nie bolał tylko pikawka waliła przez kilka godz. jak szalona.
A powiem Wam jeszcze jedną rzecz, jako ciekawostkę do śmiechu: byłam 3 lata temu u wróżki, bo zastanawiałam się jak pokjierowac swoją kari
erą i ona tak z innej beczki parę rzeczy mi powiedzaiłą i między innymi że będę miałą 2 dzieci chłopca i dziewczynkę. Jedni wierzą drudzy nie, ja w sumie nie traktuję tego śmiertelnie poważnie ale siedzi to w głowie...
Na tym własnie polega "praca" wróżki, żeby coś zasiać
Pamietam kolege ze studiów, który nagle nie przychodził na ćwiczenia hahahah. Był u wrózki, a ta mu powiedziła, że możliwe, że wpadnie w ciągu najbliższych 3 dni pod samochód.....
No i wyniki toksoplazmozy, wyszedł ujemny ale dużo wyższe stęzenie niż u mojej siostry jak ona robiła w ciąży. Napiszcie mi jeśli któraś z Was miala robione.
no kochana wynik ujemny, to znaczy , że nigdy nie byłas tym pasożytem zarażona tak, jak ja. Trzeba w takim razie bardzo uważac i nie pchac się do głakania kotów - zwłaszcza jak robia włąsnie kupke
W odchodach kota jest tego najwięcej. A podwyższone granulocyty nie zawsze oznaczaja jakieś choróbsko - w ciązy z tego co czytałam podnoszą się nawet po jedzeniu czy sporym wysiłku... Więcej nic nie wiem
Joanna24No i będziemy mięli drugiego Łobuza :) W brzuszku mieszka kolejny synek. Cieszę się bardzo.
Gratuluje!!