niestety nie pomogę Ci bo nie miałam robionych...Napiszcie mi jeśli któraś z Was miala robione
gratuluję i sama tez nie moge sie doczekac swojego usg .... bo mam nadzieję, że w końcu przestanę zyć w niepewnościNo i będziemy mięli drugiego Łobuza :) W brzuszku mieszka kolejny synek
Cześć chciałam się przywitać
witaj , fajnie że jestes z nami Widzę, ze po raz trzecie zostaniesz mamusią i pewnie liczysz na synka co?
Karolina1980 Cytat:
Nie wiem jak wy ale moje zmęczenie i złe samopoczucie wcale nie przeszło jestem padnięta siedzę 8 h w pracy przed kompem i nie myślę o niczym innym jak o łóżku. Pomocy wcześniej tak nie miałam.
haha, no to ale wpadłaś w towarzystwo hahahah. My tu wszystkie jakies takie połmane i wymęczone!
hahah lepiej trafić nie mogłaś kochana
Beti niewiem czy dobrze zrozumiałam historie ale wydaje mi się, że osoba nr 1 ma rację. No bo wsiadając do samochodu chyba da się zobaczyc co lezy przed autam i za...
a mnie dla odmiany dzisiaj pogoniło do kibelka ze dwa razy, i niewiem czy to przypadkiem nie od całego opakowania słonecznika który wczoraj wieczór zeżarłam w kazym bądź razie wyczyszczona jestem na zero