ja kupilam poprzednio uzywana mate dla gabriela, uzywal jej w okolicach 5m-ca i wtedy faktycznie mu sie podobalo i porafil sie nia zajac, ale to trwalo tylko kilka tygodni, wiec to jest zakup na krotki czas i mysle, ze jesli juz kupowac taka mate to niech ona bedzie troche ciekawsza i z roznymi gadzetami... znajomym dalismy rain forest z fisher prise i podobno sie swietnie sprawdzila...
podjechalismy dzisiaj do tej naszej kliniki, sprawdzilam tylko gdzie mniej wiecej znalezc porodowke i sobie pojechalismy do sklepu rosyjskiego po twarog-bedziemy jutro razem lepic pierogi
zahaczylismy o media markt celem obejzenia zelazek, ale okazalo sie, ze ceny sie bardzo roznia od internetowych i chyba kupie sobie na ebayu... natomiast gdy sie odwrocilismy od zelazek to stanelismy naprzeciw polki z elektronicznymi nianiami-akurat mieli promocje na nianke motorolli, byla polowe tansza, wiec sie skusilismy

tylu waznych rzezcy nie mam jeszcze, a nianke kupilam

ale tak to jest z promocjami...
[ Dodano: 2011-02-26, 23:23 ]
po wanienke i przewijak sie moj maz zglosil na ochotnika jechac samemu, wiec maham na to reka, moze to dostarczyc nawet jak w szpitalu bedziemy... taka propozycja wyjscia w kilka godzin po porodzie brzmi kuszaco swoja droga, ale chyba bym sie nie zdecydowala

mysle, ze 48h w szpitalu by wypadalo spedzic dla dobra maluszka-nigdy nic nie wiadomo...
tabogucka. to prawda, ze w tym stanie ciezko z 3-latkiem sie obejsc

mi to mojego synka szkoda po prostu, bo on by sie pokulgal po ziemi, porobil cos fajnego, a ja jak kaleka z tym wielkim brzuchem, nie moge sie z podlogi podniesc jak juz usiade i w ogole zabawy mnie nuza strasznie, posiedze chwile i mi sie oczy kleja

jeszcze maz z polamana noga i juz calkiem jak rodzina adamsow, na komputerze graja z kuba wieczorami, zeby cos razem robic, Gabriel dzielnie znosi ta sytuacje...
teraz dziewczyny w waszej sytuacji juz sobie calkiem nie wyobrazam przeprowadzki i remontu, czyste szalenstwo
[ Dodano: 2011-02-26, 23:26 ]
taka nienke kupilismy-tylko my zaplacilismy 40e za nia, wiec wychodzi taniej
[ Dodano: 2011-02-26, 23:26 ]
http://www.euro.com.pl/elektroniczne-ni ... content_3c