NowaSejana, nie mam pojęcia

my juz po sniadanku

i obyło się bez szpitala. Może mały mi po prostu gdzieś na nerw uciskał, bo nie wiem co to było.
  i obyło się bez szpitala. Może mały mi po prostu gdzieś na nerw uciskał, bo nie wiem co to było.

ale mama mi wczoraj napisała, że nudziła sę i wyprasowała mi wszystko, hehe. Bo ja mieszkam puki co u mojego męża z jego rodzicami i w moim domu to mnie nie ma, a tam wszytko składuje
  ale mama mi wczoraj napisała, że nudziła sę i wyprasowała mi wszystko, hehe. Bo ja mieszkam puki co u mojego męża z jego rodzicami i w moim domu to mnie nie ma, a tam wszytko składuje  

normalnie jej zazdroszczę
  normalnie jej zazdroszczę 

to czuje wyraznie na kolanach ze lezy i tak jak wczesniej lapalam synka za glowke pod samym sercem tak teraz ta glowka na wysokosci pepka jest
  to czuje wyraznie na kolanach ze lezy i tak jak wczesniej lapalam synka za glowke pod samym sercem tak teraz ta glowka na wysokosci pepka jest  

z tego co mam napisane na liscie na 1 stronie to Blanka miala termin na 3 marca.A ktoras wie w ktorym tygodniu Blanka urodzila??? Bo chyba przed terminem?
 ale mysle Sejana, ze jesli opadl ci brzuch to w stopniu normalnym na ten tydzien, bo nie rzuca sie to w oczy...
  ale mysle Sejana, ze jesli opadl ci brzuch to w stopniu normalnym na ten tydzien, bo nie rzuca sie to w oczy... a ona sie zajmuje wszystkim po tym wypadku mojego meza, kiepska sprawa, ale co poradzic...
  a ona sie zajmuje wszystkim po tym wypadku mojego meza, kiepska sprawa, ale co poradzic... jak juz mam kupic to chcialam takie przyzwoite tefala, zeby miec z glowy na lata, a teraz mamy kryzys finansowy i odkladam ciagle zakup...
  jak juz mam kupic to chcialam takie przyzwoite tefala, zeby miec z glowy na lata, a teraz mamy kryzys finansowy i odkladam ciagle zakup... 
 koles mi powiedzial, ze do 3 tyg to bedzie trwalo, dzisiaj mijaja 3 tygodnie, wiec mam nadzieje, ze do konca tygodnia sie wyjasni i zaplace wszystkie zaleglosci...
  koles mi powiedzial, ze do 3 tyg to bedzie trwalo, dzisiaj mijaja 3 tygodnie, wiec mam nadzieje, ze do konca tygodnia sie wyjasni i zaplace wszystkie zaleglosci... 

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość