,
 ,my na to mieszkanie już tyle wydaliśmy
 a to tylko 2 pokoje
  a to tylko 2 pokoje  nie wyobrażam sobie teraz urządzać dużego domu...
  nie wyobrażam sobie teraz urządzać dużego domu...

a u niektorych rzeczywiscie w ciagu 2-3 tygodni ale z tego co wyczytalam to nigdy mniej niz te 2 tygodnie!!! to Ty juz bedziesz miala skonczony 37 tydzien wiec superasnie
 a u niektorych rzeczywiscie w ciagu 2-3 tygodni ale z tego co wyczytalam to nigdy mniej niz te 2 tygodnie!!! to Ty juz bedziesz miala skonczony 37 tydzien wiec superasnie  

bo dzis skonczylas35 tydzien
 bo dzis skonczylas35 tydzien  Ale tak jest w UK jest o polwe tanszy niz to mieszkanie (tak samo 3 pokojowe)ktore wynajmowalismy
  Ale tak jest w UK jest o polwe tanszy niz to mieszkanie (tak samo 3 pokojowe)ktore wynajmowalismy  tam nas bylo 4 osoby a tu jestesmy tylko we 2 !!!Jak synus podrosnie i bedzie nam ciezko finansowo to moze 1 pokoj wynajmiemy...
  tam nas bylo 4 osoby a tu jestesmy tylko we 2 !!!Jak synus podrosnie i bedzie nam ciezko finansowo to moze 1 pokoj wynajmiemy...

Moja mama jak obiecala ze kupi wozek tak przyslala kase na caly wozek-mimo ze dalibysmy rade go kupic ale powiedziala ze taka jest tradycjaze to dziadkowie wozek kupuja- aona jest jedyna babcia dla naszego synka bo moj tata nie zyje mama M. tez nie zyje a z ojcem on mnie utrzymuje kontaktu....takze sie mama ladnie spisala
  Moja mama jak obiecala ze kupi wozek tak przyslala kase na caly wozek-mimo ze dalibysmy rade go kupic ale powiedziala ze taka jest tradycjaze to dziadkowie wozek kupuja- aona jest jedyna babcia dla naszego synka bo moj tata nie zyje mama M. tez nie zyje a z ojcem on mnie utrzymuje kontaktu....takze sie mama ladnie spisala  

a na poczatku ciazy to taka srednio byla zachwycona ale wazne ze teraz sie strasznie cieszy na bycie babcia i nawet przyjedzie tu troche nam pomoc po tym jak maly sie urodzi
  a na poczatku ciazy to taka srednio byla zachwycona ale wazne ze teraz sie strasznie cieszy na bycie babcia i nawet przyjedzie tu troche nam pomoc po tym jak maly sie urodzi 
tez mam takie odczucia, ale to kwestia faktu, ze przez pol roku zylismy tu nielegalnie, wiec nie bylo placenia ubezpieczenia i podatku i mieszkanie mielismy o 600e tansze niz teraz, wiec w odniesieniu do chwili obecnej zostawalo nam w kieszeni jakies 1500e wiecejponad 2 lata temu jak tutaj przyjechalam zylo mi sie lzej niz teraz...
 i jeszcze od kazdego euro wplaconego na konto podatek idzie, bo to konto firmowe, wiec juz sie chociaz z czynszem tak umowilam ze jezdze do biura i babce place, bo od 1100e bym jeszcze musiala 150 dolozyc podatku
   i jeszcze od kazdego euro wplaconego na konto podatek idzie, bo to konto firmowe, wiec juz sie chociaz z czynszem tak umowilam ze jezdze do biura i babce place, bo od 1100e bym jeszcze musiala 150 dolozyc podatku   a zrobilismy sie tak przez ten kuby wypadek, wiem, ze sie w koncu odkujemy, ale na razie akurat w takiej chwili jak teraz, kiedy kasa potrzebna to my mamy kiepsko pierwszy raz odkad tu mieszkamy...
  a zrobilismy sie tak przez ten kuby wypadek, wiem, ze sie w koncu odkujemy, ale na razie akurat w takiej chwili jak teraz, kiedy kasa potrzebna to my mamy kiepsko pierwszy raz odkad tu mieszkamy...   
  to byly tez urodziny gabriela, nie szczedzilismy na fajny prezent... splukalismy sie kompletnie i 3 dni pozniej kube potracil samochod
 to byly tez urodziny gabriela, nie szczedzilismy na fajny prezent... splukalismy sie kompletnie i 3 dni pozniej kube potracil samochod   i to byla seria niefortunnych zdarzen, ktora nas doprowadzila do punktu w ktorym jestesmy obecnie, sami sobie jestesmy winni, mamy nauczke...
  i to byla seria niefortunnych zdarzen, ktora nas doprowadzila do punktu w ktorym jestesmy obecnie, sami sobie jestesmy winni, mamy nauczke... 
  z racji tego powiedzialam kubie, ze super, bo bedzie mogl ze mna rodzic to mi powiedzial, ze nie moze, bo przy gabrielu go nie bylo, choc tak bardzo oboje chcielismy i planowalismy i to bedzie nie fair wobec Gabciocha
   z racji tego powiedzialam kubie, ze super, bo bedzie mogl ze mna rodzic to mi powiedzial, ze nie moze, bo przy gabrielu go nie bylo, choc tak bardzo oboje chcielismy i planowalismy i to bedzie nie fair wobec Gabciocha 

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość