Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

25 lut 2011, 16:25

Agnieś81 czemu wolny weekend? bez pracy czy bez dzieci?

ciekawe co Adasiowi się stało,że nagle taki się zrobił :ico_noniewiem: oby mu to minęło :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Agnieś81
Umiem skakać na skakance po całym forum

25 lut 2011, 23:35

aniawlkp86, bez szkoły, intensywnej nauki, bez wyjazdów, na luzie :-D

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

26 lut 2011, 13:58

Agnieś81 no to korzystaj i najlepiej nic nie rób :-D

Awatar użytkownika
Agnieś81

01 mar 2011, 21:20

A co tu taka cisza???
Już nie pamiętam, że niedawno był łikend :ico_placzek: Małżonek pojechał w sobotę, żeby się odstresować, na lód łowić ryby. I pojechał moim samochodem. A tak się odstresował, że przyjechał bardziej zdenerwowany :ico_noniewiem: Jak cofał, to wpadł w poślizg i samochód zjechał na szlaban i wybił tylnią szybę :ico_zly:

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

02 mar 2011, 22:00

Hej hej

Troche mnie nie było ale jakoś tak ciągle coś.

najważniejsze- sesja zaliczona :ico_brawa_01:

Babcia była u nas w gościnie i niestety sie rozchorowała :ico_sorki: no i moje chłopaki złapali kataru od niej a teraz chyba i mnie wzieło :ico_sorki: :ico_sorki:

Agnieś wspołczuję kolejnego wydatku :ico_sorki: :ico_olaboga:

A co tu tak cicho i pusto??? zapracowane dziewczyny..

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

02 mar 2011, 23:51

oj zapracowane
chya teraz to już za duzo mam na garbie. Najbardziej wykańcza mnie prowadzanie Kuby do przedszkola 3,5 km w jedną stronę i tak 2 razy dziennie tzn rano w jedna stronę jedziemy autobusem ale potem ja na piechotę do pracy lub do domu z Michałem a po pracy juz w obie strony na piechotę. Może dlatego, ze jest tuz po feriach i się odzwyczaiłam. A jeszcze wymyśliłam sobie te kolczyki i siedze do 1-2 i dłubie.

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

03 mar 2011, 10:56

witam
u nas na razie zdrowie dopisuje (odpukać :ico_sorki: ) młoda drugi tydzień do pkola chodzi :-) poza tym bez większych zmian :ico_oczko:
Małżonek pojechał w sobotę, żeby się odstresować, na lód łowić ryby. I pojechał moim samochodem. A tak się odstresował, że przyjechał bardziej zdenerwowany :ico_noniewiem: Jak cofał, to wpadł w poślizg i samochód zjechał na szlaban i wybił tylnią szybę :ico_zly:
o kurcze to nieźle się porobiło :-/
najważniejsze- sesja zaliczona :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no i moje chłopaki złapali kataru od niej a teraz chyba i mnie wzieło :ico_sorki: :ico_sorki:
zdrówka dla was :ico_sorki:

kilolek nachodzisz się teraz :ico_sorki: i jeszcze z tymi kolczykami masz co robić,a sprzedajesz je komuś czy na razie po prostu tak robisz dla zabicia czasu?

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

03 mar 2011, 11:32

ja poraz drugi jestem w stresie bo czeka nas kolejna rekrutacja do przedszkola. Złożyłam papiery do dwóch, do jednego są bardzo marne szanse, w drugim się okaże. Niestety musiałam nakłamać, że jestem smotną matką,ale inaczej w ogóle nie byłoby mowy o przyjęciu. Na szczęście większe szanse są do tego bliższego domu :-)
kilolek, ja Cię rozumiem, ja też mam daleko bardzo, tak głupio wyszło bo nikt sie nie spodziewał zmiany miejsca pracy i tak - jadę ok 7 minut autobusem, potem pod górę ok 15 minut drogi, bliżej niż wy, ale z autobusami jest katastrofa - jak nie pojde od razu po pracy, czyli powrót będzie po 16.30 to jeszcze 20 minut kwitne na przystanku z Lenką. Pozostaje mieć nadzieje, że się uda w Sosnowcu z tym przedszkolem.

[ Dodano: 2011-03-03, 10:35 ]
A co optymistycznego!!! Powoli szykujemy się do remontu - wymieniamy okna na dole, zmniejszamy jedna scianę i robimy inst. wodną - koleś chcze za to 5 tysiecy - musze przyznac, ze myslalam ze skasuje 2 razy wiecej. Umowa z tesciem jest taka - mamy odlozone u niego 2,5 tys, on nam dokłada, a jak mu oddamy to zrobi mi kuchnie :-)

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

03 mar 2011, 11:42

Janiolek witaj to trzymam kciuki za przyjęcie Lenki do pkola :ico_sorki: to ty ślubu nie masz że mogłaś powiedzieć,że jesteś samotną matką?
no i fajnie,że remont zaczynacie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

03 mar 2011, 12:18

nie mamy ślubu, ale w zasadzie to ja o tym nie pamiętam :ico_oczko:
ostatnio cos sie na zarty klocilismy i mówie:
"rozwiode sie z toba!"
M do mnie "ale nie mozesz sie rozwiesc, my slubu nie mamy"
Podobno zdziwienie w moich oczach bylo bezcenne :ico_oczko:

Wróć do „Przedszkolaczki”