jestes wielka juz naprawdę mało zostało wiec taki grzeszek to nie grzeszekeszcze 1,7kg mi zostalo...

i tak jak piszesz oby do wiosny
u nas jest to samo.Jasio też strasznie szaleje i robi sie powoli bardzo nie grzeczyny dużo rzeczy chce i to za wszelka cene strasznie to dla mnie dziwna cecha wcześniej nie płakał jak czegoś nie dostał a teraz zaczyna decydować czym chce sie bawić pozatym staje przy wszystkim otwiera wszystkie szafki i szura szufladami och jaki on już samodzielny
oj taka goraczka i tylko u doroslych- mi to raczej wyglada na angine ropba (dzieci do ok 2 lat bardzo bardzo rzadko choruja na angine). Ja mialam w tym roku razem z synek i Zosia tez zdrowa byla. Polecam zajrzec w gardlo bo angina bez antybiotyku moze dac solidne powiklaniaDawno mnie nie było ale chyba nikt nie zauważył naszej nie obecności. Jak widać na forum same choroby więc i nas dopadła straszna grypa ja leżałam w łóżku przez 3 dni z 39C temperatury koszmar mój mąż też umierał tylko Jasio sie uchronił ale to chyba dla tego że na cycu. Ja cały tydzień byłam na zwolnieniu i przez to strasznie do pracy nie chce mi sie wracać .
faktycznie gorączka wysoka i trudna do zbicia ale to napewno nie była angina bo ja już wcześniej miewałam angine ropna i wiem że strasznie boli gardło noi dziwnie sie tak przełyka po zatym byłam u lekarza i lekarka po zbadaniu powiedział grypa właśnie z wysoką temperaturąoj taka goraczka i tylko u doroslych- mi to raczej wyglada na angine ropba
mamy zęba nr 3!!!!!!!!!!!!! (prawa jedynka wyszła w końcu!)
Dawno mnie nie byłoale chyba nikt nie zauważył naszej nie obecności
to chyba taki etaprobi sie powoli bardzo nie grzeczyny dużo rzeczy chce i to za wszelka cene strasznie to dla mnie dziwna cecha wcześniej nie płakał jak czegoś nie dostał a teraz zaczyna decydować czym chce sie bawić
u nas jest zamiłowanie do karmy kotówTobiś upatrzył sobie łazienke i zabawe psią karmą
Super teraz czekamy na fotkiMy już po weselu, było super
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość