a co tak wątek padł??

ja tez padam...z nog

Dziś tak się zmeczyłam, ze jak wróciłam do domu to po paru sek zorientowałam sie, ze nie oddycham bo nie mam siły

Co u was dziewczyny? Czuć Karneval gdzieś poza NRW czy nie bardzo?

chyba sobie zrobie jutro jeszcze jeden "tłusty czwartek" z okazji ostatków, bo coś mnie na pączki naszłoJeszcze jutro i koniec
na bank była główka...okrąglutka takapiekne uczucie jak sie tak "widzi" dzidzie przez skore,tylko nigdy do konca nie wiadomo czy to glowka czy pupa :)Tak mi mowil moj doktor,ale onprzeciez nigdy w ciazy nie byl,wiec nie ma kobiecej intuicji.
podejrzewam, ze tam jest juz wiecej, bo brzuszek rośnie (chociaż w sumie nogi mi chudną...), ale boję się wejść na wagę i sprawdzićA Tlusty Czwartek przy Twoich kilogramach mozesz sobie robic dziennie,Boze ja juz nie pamietam jak to bylo miec 60 kg
nie miałam pojęcia, ze tak jest...przejsc test jezykowy Delfinem zwany.Jesli okaze sie,ze ma deficyty w jezyku niemieckim bede musiala z nim chodzic na jakies zajecia wyrownawcze
super napewno wygladalaZa kotka byla przebrana
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość