Witam się i ja
Też mnie dawno nie było bo ciągle łapię w doły.
Monia wiem co czujesz, bo mojego malego tez rehabilituję bo ma problem z asymetrią i nie dźwiga glówki z pozycji leżacej. Ćwiczymy metodą Vojty. Mały strasznie płacze przy tych ćwiczeniach a ja razem z nim, że go tak torturuję.

No i też jak na razie nie ma poprawy.
robak ty walczysz żeby majka zrobiła kupe, a ja walcze od poniedziałku z biegunkami u Szymka. Byłam u pediatry i stwierdziła że jest wszystko ok. a na biegunki kazała dawac lakcid, ale jak na razie nie ma poprawy. A wy co stosowałyście jak dzieci miały biegunke?
malgoskab,
Nie martw się jeszcze bedziesz laska.
aniaj84, Wczesniej czytałam, ze Szymonek już po chrzcinach. Fajnie że wszytko wyszlo dobrze.
My chrzcimy na Wielkanoc. Zaczeliśmy chodzić na nauki przed chrztem a trzeba ich odbyc cztery.Musza w nich uczestniczyć rodzice i chrzestni. Taka nowość od marca w naszej diecezji.
Przez cały post nie bedzie chrztów-dopiero na Wielkanoc. Pewnie bedzie wtedy duzo dzieciaczków do ochrzczenia.
W tamtym tygodniu załatwilismy już lokal na chrzest i ustalilismy menu.
godzina 19-20 on zapada w sen juz taki nocny, i raz udalo mu sie wstac o 5 rano
O kurcze to masz fajnie. Mój maly wczesniej jak zasnał ok. 20 budził się dwa razy o 2 i o 5, a teraz od jakiegoś tygodnia budzi sie w nocy co dwie godziny.
Myslę, że to z tego powodu że zaczyna mu sie coś dziać z zabkami, bo się slini i strasznie wkłada paluszki do buzi a przy tym jest bardzo marudny.
zy wasze dzieci tez tak sie cigna do siedzenia
No niestety nie, jak próbuje go brac za raczki to głowa odchyla sie do tylu, ale pracujemy nad tym i mam nadzieję, ze będą efekty.
Dzisiaj jadę do mojej siostry zobaczyc mojego siostrzeńca Mateusza. Ciekawe jak wypadnie zapoznanie braciszków?
Życze wam miłego i słonecznego dnia