hej
ja dziś miałam sajgon w domu , wczoraj bylo cudnie to dziś tragedia
Nell jak wstała po 9 to zjadła, to płakala i nie chciala spać, musiałam ciąglę ją na rączkach nosić bo jak odkladałam to tak wyla jakby ją ze skóry obdzierali, no kurcze gdybym wiedziała, że mogę sobie pozwolic na to by poplakała i i przestała to bym to zrobiła, ale nie mogę niesety tak robić bo zaraz sie zapowietrza i dusi przez ten rozszczep, a potem jeszcze jak się nałyka powietrza to już w ogóle tragedia z jej brzuchem jest, i niesety nie mam opcji jej położyć , pospała może z 3 razy po 5 min i dopiero o 17 zasnęła na 3h

myślałam, że mi ręce do kolan wyciągną

, aż mi Mikiego bylo szkoda bo musiałam mu bajki włączać bo nie mogłam się nim zająć , oby jak najmniej takich dni
Blanka ja polecam zakraplać i przemywać oczka mlekiem z piersi
uwierz mi działa cuda
u nas tak polecają, więc jak dla Mikiego ropiały oczka to tak robiłam i w szoku byłam , że pomagało, moja siostra to samo robiła i tak samo działało , więc trzymam kciuki by i u was pomogło
Tynusz to te herbatki są słodkie? fuj ja nie lubie cukru, nic nie słodzę, cukru nie kupuję chyba , że do ciasta lub dla gości i męża
a tymi papierami to nieźle
Basiaja robię tak jak ty tylko pamiętam o ktorej daje jej mleczko i jak widze, że nie płacze po 1h tzn ze chce possać i smoka dostaje , a jak mija 2,5-3h tzn płacze bo głodna
Ania zaba dziękuję , tylko widzisz nie napisałam lutowe dzieciaczki pluj jedno marcowe
życzę dłużej przespanych nocek
pinko, to dobre wiadomości , Staś ładnie rośnie
ja mam wizytę z Nell na 6tyg u lekarza , wtedy będą sprawdzać oczka, znowu badać słuch, bioderka, ważyć mierzyć itp
tutaj podaje się dzieciom tran od 4tygodnia po 2,5ml potem od 6mc po 5ml, on zawiera wit a, d,e