WIesz Yvone moi lokatorzy też płaca do 10go bo tak dostają pensję ale myśmy się tak wcześniej umawiali. Gratuluje Amelce, że ją wybrali na przedstawiciela przedszkola
Justyna gratuluje pracy
Ja dzisiaj złożyłam wniosek do komisji bioetycznej, posiedzenie za dwa tygodnie, muszę się przygotować na ewentualne odpieranie zastrzeżeń. Dostałam też pracę w przychodni koło mnie dwa razy w tygodniu popołudniu, zawsze to jakiś grosz dodatkowy, jeden dzień mam dziecko zdrowe a z tym nie mam styczności u siebie więc się cieszę:) W drugiej przychodni mam tez umowę zlecenie na zastępstwa za koleżankę jak nie może iść. Więc mam sporo roboty, ale im więcej mam obowiązków tym lepiej mi się zorganizować.
Adaś zaczyna powoli coś mówić, na razie pojedyncze słowa, ale już umie pokazać co dokładnie chce, np, ostatnio zakłąda sobie kurtke i pokazuje na drzwi bo uwielbia chodzić na spacery. Wie też gdzie trzymam chrupki i podchodzi zawsze pod szafkę i mówi daj:)A jak go gdzieś ostatnio zabrałam to myśleli że ma 2 lata bo jest taki wysoki, ważą z tosią prawie tyle samo, a wzrostem sięga jej do wysokości oczu.