ladybird23a dziewczyny skad wy wogole jestescie?z jakich rejonow?
Ja sercem i duszą Wrocław, a rozsądkiem i wygodą i mężem hahahah

Bawaria, Niemcy
beti a ile masz lat?na pewno wiek ma jakis wplyw na to jak przebiega ciaza i mowia ze porody sa latwiejsze dla mlodszych mam i pewnie bardziej bezpieczne, no ale zalezy o jakim wieku mowimy :ico_noniewiem
Oooo, to nie było Cie przy naszej "wiekowej" dyskusji na początku

??? - Ja jestem juz 30+
tosia]Beti- biedaku , mam nadzieje że Ci w jakiś sposób pomogą na te bóle. Owszem mnie też kuję jak kicham ale chyba raczej nie tak jak Ciebie... A może wypróbuj ten masaż Zirafki?

Czasem takie z pozoru banalne rzeczy potrafią przynieść ulgę

boshe, dzisiaj już jest lepiej - jaka ulga!! Nawet zaogarnełam troche chałupe i ten chaos, bo dosłownie nie kiwnełam od kilku dni palcem.
zirafkaJestem po wizycie i tak jak sie spodziewałam... nic nie było widać albo nie chcial powiedzieć,
no nie gadaj, to dalej nie wiesz kto tam puka do Ciebie od środka??? No to pozostaje czekanie do kolejnej wizyty

Ja jak byłam w czwartek na tej wizycie z konieczności u jakiejś innej lekarki, to tez nie mogła mi potwierdzić, że to chłopczyk. Miał akurat pepowinke na siusiaczku

Ale potem jakoś się poodwracał i powiedziała, że faktycznie wyglada na chłopczyka.
Bo ta moja lekarka prowadząca, to jakies ma straszne certyfikaty z umiejętności odczytów USG.
Joanna24 a ile mg. tego magnezu masz w takiej saszetce?
oops, nie wiem co to się porobiło z tą czcionką....ale się rozczytacie chyba