Jakoś spać nie idzie
Mąż mnie obudził, bo akurat zadzwonił i wyrwał ze snu
Ja Wam powiem, że nieźle się przestraszyłam, bo jak mnie chwyciły te skurcze to aż w krzyżu je czułam- już myślałam, ze to to! Także teraz muszę szybciutko skompletować wszystkie rzeczy! Jutro wybiorę się do sklepu dziecięcego niedaleko mnie i tam kupie wszystko Małemu, wózek zamówimy przez internet i pozostanie jeszcze wizyta w aptece, ale może mnie w tym wyręczyć kuzynka bo akurat w aptece pracuje i będę miała dostawę do domu, co by nie dźwigać
Mój mąż też zapracowany
Bo po pracy, albo czasem w trakcie biega za wszystkim do domku, szuka materiałów, porównuje ceny.
Hydraulik kanalizację zakończył robić, w poniedziałek pierwsza wylewka
aniawlkp86, ładniutka ta Twoja Hania:-)
Motylek dobra decyzja z tym neurologiem. Myślę, że na pogotowiu nic by mamie nie powiedzieli, zrobiliby podstawowe badania i puścili do domu. Straszna spychologia w tych naszych szpitalach. A jeśli ten lekarz zobaczy coś niepokojącego na pewno będzie wiedział co robić
I mam nadzieję, że jednak to nie ta fibromialgia
w tej chorobie ból pojawia się nie wiadomo skąd i nie wiadomo jak go leczyć- pozostaje tylko leczenie objawowe
Trzymam kciuki za Twoją mamę!
MamaIzuni współczuję tych żylaków- bidulka jesteś. Pamiętaj ruch najważniejszy, a po porodzie może zaopatrzysz się w kijki do Nordic Walking??
Emilia duża ta Twoja panna
Mój kawaler jak go w dniu przyjęcia podglądali miał jakieś 2 kg
Tylko, że lekarz stwierdził, że ma dużą główkę
Ale wiecie co lekarz to opinia! Zobaczymy co mi mój lekarz powie.
Może dzisiaj się do niego wybiorę- co prawda wizytę mam za tydzień, ale chciałabym poznać jego opinię o tym wszystkim
Rozmawiałam z nim przez telefon, uspokajał i mówił, że mam się nie martwić, bo jeśli z szyjką nic się nie dzieje to skurcze groźne nie są i że jedne kobiety skurczy przepowiadających nie czują, a niektóre bardzo! Tyle, że ja sobie tak myślę, że jeśli będą się one tak powtarzać, to i szyjka się w końcu skróci
Oby jak najdłużej wytrzymać!