Gdzieś kiedyś coś czytałam czy widziałam, czego nie wolno w ciąży i chyba nie było tego dużo, ale sery sobie zapamiętałam, bo z tej listy zakazanej to było jedyne co lubię.
zabij mnie, ale za cholere nie pamietam. Wiem, że mama przywiozła mi z PL. płatki mydlane dla niemowląt i były rewelacyjne. Najpierw maluchowi w niczym nie płukałam prania a po miesiącu czy dwóch w Lenorze Sensitiv.beti mam pytanko do Ciebie? Jeśli pierwszego synka rodziłaś tutaj w DE powiedz mi jaki proszek używałaś do prania? W Polsce stosowałam Lovele ale tutaj nie widziałam nic
Przez te moje wymioty schudłam 3kg. Teraz już je nadrobiłam. :)Co to znaczy wróciłam do wagi początkowej czy to jest to co mysle czyli nic nie przytyłas w
U mnie o niebo lepiej niż było do 17tc.A jak ogólnie u was samopoczucie dziewczyny?
Współczuje. Bóle wszelkiego rodzaju sa okropne.ale od wczoraj boli mnie noga, tzn zaczyna się ból w kręgosłupie
Fajna sprawa. Ja myślałam o zajęciach na basenie dla ciężarnych. Ale nie mam co zrobić z synkiemAaaa chciałam Wam powiedzieć że u mnie w mieście są prowadzone cwiczenia" Zdrowy kręgosłup".
Z synkiem wymiotowałam ale raptem kilka razy. Teraz to był koszmar. Ale już minęło i niech nie wraca. Na pewno będe dalej stosowała wskazówki żywieniowe od mojej Ginekolog.Z synkiem też tak miałaś?
Ja robię bardzo często :) Nie trzeba piec. Tylko od razu mówię jest bardzo słodkie :)Postanowiłam zrobić ciasto wg przepisu zobaczymy co z tego wyjdzie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość