Ooo aleście popisały
My po wizycie u lekarza- byliśmy całą trójeczką. Mój drugi synek ma 27 cm długości i waży 495 gram, a męskości ma już całe 14mm. Dzidziuś jest zdrowiutki i ułożony póki co podłużnie
Kuba na samym wstępie powiedział do pana doktora: "Pan noziem bzuch otwozy" Skąd mu się to wzięło to nie mam pojęcia, my nic takiego mu nie mówiliśmy
Zirafka, Beti współczuje wzdęć, miewałam je na początku, teraz raczej sporadycznie i pomaga tylko, za przeproszeniem, "wypierdzieć się". A może herbatka z kopru włoskiego trochęby pomogła, co? Ona jest wiatropędna
Co do wagi, z Kubą przytyłam 16kg ale przy wyjściu ze szpitala miałam już 12 mniej. Pozostałe 4 zgubiałam nawet nie wiem gdzie i kiedy i zeszłam nawet poniżej wagi sprzed ciąży. Mam nadziej że tym rzem będzie tak samo. Póki co myślę że więksdzość tego co przytyłam mam w cyckach: z rozmiaru B-C, weszłam w E który już w tym momencie robi mi się mały
Masakra
Jesli chodzi o bajki: moje dziecko preferuje Misia Uszatka, Reksia i takie tam, z czego póki co jestem zadowolona
Beti- małpiszonie dobry pomysł z suwaczkami i terminami na pierwszej stronie pomysł bardzo dobry ale czemu ja
No to podawajcie Laski terminy porodów i płeć jeśli wiadomo, powolutku będę je sobie robiła. Ale POWOLUTKU, bo nie za wiele mam czasu