Szkoły rodzenia nie kończyłąm.Jak dla mnie to szkoda kasy,ale sa dziewczyny które tego potrzebują.
sprawdz ustawy, a jeżeli zdecydujesz sie na tę opcję weź rachunek zobaczymy czy będą chcieli wystawić, pewno nie, skoro nie jest to zgodne z prawem i byś nie miała potwierdzenia dokonanego przestępstwa, szpitale kombinują, jak znieczulenie, które nalezy się każdej kobiecie za darmo, pobierają za nie opłaty w kosmicznych kwotach 1 tysiaca zł, gdzie wiele osób ledwo tyle zarabia miesiecznie.rodze sama i jestem w normalnej sali , albo rodze z mamą i jestem sama w sali i płace 500 zł. ((
a wszędzie pisze ,że szpital nie może żądać zapłaty bo to jest standard , to jest placówka publiczna
włąsnie gdzies w innym watku dziewczyny pisały, ze w niektórych szpitalach faktycznie pobiera się taką opłatę i dostaje się normalnie rachunek. Mimo iz w teorii jest to niezgodne z prawem. To chyba było napisane gdzieś w wątku "opis porodu", ale już nie do końca pamiętam.a wszędzie pisze ,że szpital nie może żądać zapłaty bo to jest standard , to jest placówka publiczna
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość