izuś moja córka była na bebiko i ja go próbowałam i mi nie smakowało kompletnie ale to smakowe owszem całkiem dobre i wiesz chyba masz z tym rację spróbuję smakowego może ten nan rzeczywiście jemu nie smakuje
próbowałam dawac mu kaszke z butelki ale go naciągało
próbowałam różnych kaszek - różne smaki nie upieram się przy jednym smaku i jednej firmie. jak już wcześniej pisałam co do melka modyfikowanego tez już próbowałam różnych firm.. no nic moze zmieniły mu się smaki i inne mleko mu zasmakuje
aniafs, masz racje to co piszesz ja teraz go nie chcę przestawiac na mleko modyfikowane na siłe, proponuję mu tylko różne inne rzeczy do zjedzenia bo uważam że prawie 10-cio miesięczne dziecko które pije tylko mleko z piersi zjada dziennie kilka łyżeczek zpuki, deserek owocowy i ewentualnie serek typu "bakuś" czy "danonek" albo "danio" ma zbyt uboga dietę
gdyby jadł dodatkowo kaszkę ryżową czy przenną czy kukurydzianą z tych gotowych kaszek w proszku na mleku modyfikowanym byłabym dużo spokojniejsza, że jego dieta jest nieco lepsza
ja nie chcę teraz go odstawic od piersi tak zupełnie karmię go pare razy w dzień i w nocy też, ale myślę, że jak na swój wiek chyba je za mało innego jedzenia
boję się że będzie miał jakieś braki w diecie .. może niepotrzebnie???