izuś_85, to masz w czym wybierać:):):) ja powiem wam, że chęć posiadania tatuażu miałam od 10 lat i tyle tez dojrzewałam do tej decyzji (niektórzy uważają to za dziecinadę a ja uważam że trzeba dojrzeć do tego) pierwszy wzór jaki chciałam miał być na kostce i miał go wykonać mąż
Ewelina0701, i on tez mi sam naszkicował wzorek, dziś nie pamiętam co to miało być, coś naokoło kostki, ale nie poszłam, nie zrobiłam, nie byłam jednak pewna, nie czułam że tego chcę i szukałam szukałam tyle lat:):) w końcu trafiłam na mojego lwa, a wybierałam go z ponad setki znalezionych na necie przez dwa lata, codziennie oglądałam zdjęcia i usuwałam to co mi się nie podoba, heh, to była eliminacja:)
[ Dodano: 2011-03-25, 14:55 ]
wrzucam kilka swoich zachowanych, które bardzo mi się podobają -
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
[ Dodano: 2011-03-25, 14:57 ]
3 zdjęcie jest pieknę a zdjecie z maryśką to miał być pomysł dla meża ale w rezultacie ma tatuaż na ramieniu wzór jak ostatni, oczywiście to tylko szkic i w rzeczywistości wygląda lepiej.
mam jeszcze trochę prac mojego tatuażysty ale nie wiem czy mogę wrzucać jego foty, wiec zaczerpnę informacji na ten temat i wrzuce jak wyrazi zgodę na to