Lubię mieć zaplanowane, choć wiem, że K dał by sobie rade ze wszystkim, ale
po co mam go obarczać skoro mam tyle czasu

Pewnie łóżeczko złoży i ubierze sam jak przy Elizie mnie się strasznie to podobało, a On
czuł się w pełni tatusiem i taki potrzebny

Ja bym po prostu pościeliła, a On będzie to robił dokładnie i z uwielbieniem

Dokładnieta ciąża przebiega jakos szybciej, spokojniej, no bez fajerwerków

Odczuwam to jako coś naturalnego

Z Elizą było zupełnie inaczej ale wtedy miałam czas na myślenie, a teraz mając dziecko
trzeba się skupić na czymś innym

łózeczko składał Przemek ale śruba mu nie pasowała coś tam wymyślał, chciał przerabiać, jakieś dodatkowe śruby montować
 łózeczko składał Przemek ale śruba mu nie pasowała coś tam wymyślał, chciał przerabiać, jakieś dodatkowe śruby montować   ja rozkręciłam łózeczko i od nowa złożyłam, okazłao sie ze gwint jest zjechany i musiałam pod kątem śrube wkręcić i wszytsko było oki
 ja rozkręciłam łózeczko i od nowa złożyłam, okazłao sie ze gwint jest zjechany i musiałam pod kątem śrube wkręcić i wszytsko było oki   zanim wrócił z piwnicy to ja już łózeczko zdążyłam na nowo poskrecać całe
 zanim wrócił z piwnicy to ja już łózeczko zdążyłam na nowo poskrecać całe   u mnie każdy prasuje dla siebie, Przemek prasuje sobie i Majce a ja tylko z koniecznosci
 u mnie każdy prasuje dla siebie, Przemek prasuje sobie i Majce a ja tylko z koniecznosci   on w biedronce szału dostaje
 on w biedronce szału dostaje  
 No, ale teraz to nic już nie jest pierwsze i nowe i faktycznie, dopóki nie mam żadnych dolegliwości z nią związanych to czasem nawet nie czuję się w ciąży, gdyby nie brzuszek
 No, ale teraz to nic już nie jest pierwsze i nowe i faktycznie, dopóki nie mam żadnych dolegliwości z nią związanych to czasem nawet nie czuję się w ciąży, gdyby nie brzuszek  

za mój 13 tydzień.
  za mój 13 tydzień.