nina0226Ja to chyba jednak nie umiem leżeć i odpoczywać. Trudno, najwyżej będę miała mega żywiołowe dziecko.
dziewczyny, ja jednak radziłabym Wam nie pezesadzać - nie to żeby znowu leżeć plackiem gdzies na łózku. Ja tez tak nie potrafie, ale żadnych robótek z machaniem rękami do góry i tak dalej... to naprawde może grozic odklejeniem sie łozyska. Mnie sie wydawało że góry moge przenosić i po umyciu okien cierpiałam prawie 2 tyg.
A wieczorem miałam takie dziwne bóle macicy
po tym juz powinnaś troche dawac mniej czadu
Malinkax33ale drogie takie coś.

ehh... może ktoś z rodziny nam fundnie hihi ^^
może teściowie, co?
dziewczyny czy program dnia z życia płodowego jest podobny do tego po narodzinach ? ;)
absolutnie nie!! Dlatego przyznaje się tez bez bicia, że nie wierze w to ze jak mama aktywna w ciązy to potem dzidzius też
ladybird23 to prawda, ja tez wole Dominika takiego wesołego, pełnego zycia! Jak siedzi na kanapie albo sie pokłada, to od razu wiem , że chory!!
zdecydownie wole wesole, pelne energii dziecko, choc w niektorych sytuacjach chcialabym zeby umiala sie wyciszyc

Ale niestety zaraz po urodzeniu jak słyszałam opowieści koleżanek, jak to ich maluchy śpią całą noc z jedna pobudką. O 10.00 wstają, jedza i mama znowu się kładzie z nim spać

to oprócz zdziwienia to zazdrościłam im - co tu duzo gadać, ja byłam padnięta
tosia no zdrówka kochanie, zdrówka dla synunia życzę! My od wczoraj w przedszkolu.
tez ogladałam to cudo, tylko kurcze ono jest bez hustania, a ja nauczona doświadczeniem z Dominiusiem, napaliłam sie na coś co sie tez i huśta.
JUż bym nawet w sumie zamówiła tutaj na eBayu, ale w NIemczech nie ma do tych bujaków zasilaczy. Pozostaje mi Allegro, jak bede na świeta we Wro.