jejjuuu dziewczyny owladnela mnie mania kupowania zabawek- juz mam 3 na oku i na bank je kupie- z tym ze postoja troche jeszcze w szafie tez tak macie / mialyscie?
[ Dodano: 2011-03-30, 12:02 ]
a i jeszcze jedno mialyscie moze juz @
A tak ja to nawet mam tak jeśli chodzi o starszego to chyba nigdy nie przechodzi ,ale rozsądek mowi ,że wszystkiego synkom dać nie mogę ,ale ochota jesttez tak macie / mialyscie?
Kochana jak się karmi tylko piersia to @ szybko nie przyjdzie (dzięki Bogu) ja swój pierwszy @ po pierwszej ciąży miałam 7 miesięcy od porodu he hea i jeszcze jedno mialyscie moze juz @
tak, przy Uli nakupowałam dużo różnych zabawek, które okazały się niewypałem, więc teraz staram się nie przesadzać, choć Uli ciągle miałabym chęć kupowania zabawek, bo i mi się podobają, ale wiem, że nie wolno i nie kupuję za dużo, choć czasem ciężko odmówić.tez tak macie / mialyscie?
nie, ale ja jeszcze ciągle walczę z macicą po porodzie, ciągle mi się obkurcza i delikatnie krwawię.a i jeszcze jedno mialyscie moze juz @
ja też podobnie i mam nadzieję, że tym razem będzie tak samoja swój pierwszy @ po pierwszej ciąży miałam 7 miesięcy od porodu he he
super, ale masz dzielnego synusia, na prezent zasłużył jak najbardziejnie skrzywił się ani łezki nie uronił choć powiedział ,że tak malutko bolało .Dentysta był z niego dumny
musi dać znać, że jest obecny. za piękne przybieranienie no czasem popłacze jak to niemowlaczek ,
musisz mieć nadzieję, że nie będzie potrzebna kolejna operacja, nie ma sensu zamartwiać się tym teraz.jeżeli bedzo źle tzn , że podniebienie xle pracuje i bedzie potrzebna kolejna opercaja
bidulko kochanaokazało się , że mam depresje , pani musiała mi przepisać tabletki ziołowe, (nieszkodliwe dla Nell ) mają mi pomóc, już czuję poprawę, bo w końcu zaczęłam spać i przestałam płakać i krzyczeć
będzie lepiej tego się trzymaj.mam nadzieję, że teraz to już tylko lepiej będzie musi być lepiej
ja dopiero co przestałam krwawic po porodzie, chyba bym sobie w łeb palnęła jakbym teraz okres dostała chociaż przy Zuzi i karmieniu jej piersią dostałam po dwóch miesiącach mam nadzieję że teraz będzie inaczeja i jeszcze jedno mialyscie moze juz @
no to niezbyt ciekawie.. u nas na razie drugi dzień bez bólu brzuchaU nas się kolki pojawiły i od paru dni zaraz po kąpieli zaczyna się płacz
Staś waży 4790g
pierwsze słyszęwindi się to nazywa. Znacie to może?
my na szczepienie idziemy 19,04 zapisałam też Zuzię od razu na pneumokoki bo do przedszkola od września pójdzie.. no i też z 500 zł zostawię Tynusz1, buciki przesłodkieZa półtora tygodnia będziemy się szczepić i mam zamiar kupić jedną szczepinkę, zamiast tych 3 darmowych, ale kosztuje prawie 200 zł
kawał chlopamały Wojtuś waży już 5200g
Stasiu też ma na policzkach i na klatce piersiowej. Dostałam przykazania i jak nie zejdzie to za tydzień mamy przyjść, mam nadzieję, że przejdzie...wyszly mu jakieś pryszczyki na policzkach
nudy właśnie, ja też mleczne odstawiłam, a tak za mną jogurcik chodzi i kawa bez mleka też już tak nie smakuje... no ale cóż trzeba, to trzeba.Chleb z szyneczką 3x dziennie
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości