07 kwie 2011, 14:53
Przykro mi,ze uwazacie, ze sie bawie. Nie uwazam, ze taki temat jest czyms z czego mozna sobie zartowac albo udawac- bo po co. Napisalam, z bede miala dziecko bo jestem cholernie szczesliwa, a to, ze wy uwazacie, ze wymyslam jest dla mnie bardzo przykre. Trudno, nie potrzebuje az tak bardzo wirtualnego wsparcia. Wazne, ze mam rodzine i narzeczongo ktorzy sa ze mna. Pisalam o okresie bo uwazalam ze to jest miesiaczka ale ginekolog powiedzial, ze to jest plamienie ktore moze wystepowac nawet do konca ciazy. Wiele kobiet nie zauwaza roznicy i mysli, ze ma normalny okres. Ginekolog pobral mi krew i kazal nasikac na test. Test wyszedl ngatywnie, krew pozytywnie. Zrobil badanie i powiedzial, ze jestem w ciazy i moge byc w okolo 5 tygodniu co nie znaczy, ze tak musi byc. A jesli chodzi o to, ze nie mozna powiedziec na poczatku w ktorym sie jest tygodniu moze nie jest mozliwe w Polsce ale tu gdzie jestem lekarze maja chyba lepszy sprzet skoro sie udalo. Poza tym osoba ktora to napisala sama predzej napisala, ze dowiedziala sie, ze jest w 6 jak poszla do lekarza a teraz dla niej to takie dziwne. Tak czy inaczej zostane mama. I bardzo sie z tego ciesze. Buona giornata !