ojej no właśnie, ja ciągle się nad tym zastanawiam, bo właściwie Ula już przechodziła jelitówkę nie raz i nie było to dla niej wyczerpujące, jedynie myślę o tym ze względu na Stasia ale jak piszesz, że tak może być, to się jeszcze zastanowię.Organizm Oleni zareagował bardzo silną alergią na to szczepienie.
dzięki, ale mówią, że Ula jest do męża, a Staś będzie do mnie ja tam się na tym nie znam. Stasiu miał jakąś wysypkę, nie wiem od czego to, pani doktor nam przepisała fenistil w kropelkach i maść elosone raz na dwa dni i po jednym dniu wszystko mu zeszło. Najważniejsze, żeby już nie wróciło.pinko, super zdjęcia, piękne dzieci, ładna mama Uleńka podobna do Ciebie, a Staś do taty a Stasieniek ma alergię???
nie ściągam mleka, ale jak wypływa, to ma taki kremowy kolor. A jadam też jedno i to samo, chlebek z szynką, jakiś serek wiejski, jogurt, jabłko, czasem wafelka z czekoladą ryż, ziemniaki, mięso, brokuł.dziewczyny jak ściągacie mleko to jaki ono ma kolor????żółte czy białe, bo boję się, że moje jest za bardzo wodniste i co jecie???bo ja jedno i to samo na okrągło
Pinko fotki przeurocze, a i w ogole to taka strasznie sympatyczna rodzinka jestescie, takie cieplutkie smieszki
dzięki.
Ja mam chwilę ciszy, Staś śpi, Ula w przedszkolu. Pogoda nam się psuje, mam nadzieję, że nie będzie padało, choć zapowiadają deszcze. Nasza palma pani się bardzo podobała, więc mi się miło zrobiło.
Muszę sobie trochę posprzątać, bo się bałagan zrobił i poprasować ciuszki Stasia, bo mi się nazbierała fura prasowania.
[ Dodano: 2011-04-04, 10:01 ]
dzięki Nie wiem kiedy rozstrzygnięcie, ale kciuki na pewno się przydadząpinko, piekne zdjecia ;)a kiedy rozstrzygniecie konkursu z palmami? bo jest piekna :) trzymam kciuki za wygrana
silna mała, wielkieod 1kwietnia malutka zaciska piastki i odbija sie glowka i lekko barkami od powierchni na ktorej lezy-