hej hej
u mnie OK, do pracy chodze od 1 kwietnia i jestem bardzo zadowolona, szefowa jest fajna kobitka i juz przegadalysmy nie jedna godzine:))) z opiekunka tylkonie trafilam, tzn dla mnie trafilam na plus bo jej nie potrzebuje praktycznie, no a dla niej na minus bo sie babka inaczej nastawiala, no a ja zanim zaczelam ta prace to tez nie wiedzialam czego do konca sie spodziewac... a jestem mile zaskoczona, bo moge mojego Dawida zabierac ze soba do pracy, wiec niepotrzebna mi opiekunka
musze jakos jej to powiedziec, tylko nie wiem jak i poszukac sobie takiej zeby zstawala mi z Dawidem na gora 2 dni w tyg, no i na pewno nie za 6zł tak jak ta sobie zyczy
no i teraz mam wolne 2 dni, ale w weekendy niestety pracuje, wiec z mezem sie mijamy. aaaa moze to i lepiej
donatka z tych lekow co piszesz to znam tylko diphergan, mialam go kiedys przepisanego ale w aptece mi babka odradzila podawania tego leku bo jest ponoc niebezpieczny bo dziala na centralny uklad nerwowy wiec roznie moze wplywac na dziecko, i go nie kupowalam, dalam inne wtedy przepisane leki z pominieciem wlasnie tego
nie mam planow na jutro, moja mama w pracy, pogoda zrobila sie do du**, ehhh ciezki bedzie dzien...
lece na tv papa
[ Dodano: 2011-04-05, 20:15 ]
graz foteliki fajne, mnie tez nie bylo stac na drogie foteliki wiec mamy z 2 reki, po coreczce klezanki, za free