Witam w piekne, słoneczne popołudnie. U nas dzisiaj handlowa niedziela, więc pomyślłam sobie, ze może i ja wybiore sie na jakies zakupy dla malucha. Pewnie mnie tu zlinczujecie laski

, ale kupowanie z takim wyprzedzeniem do nie dla mnie. Dominik urodził sie na wiosnę, ten dzidziek urodzi sie w środku lata. Nie mam pojęcie, co konkretni bedzie mi potrzebe. Mam tyle ciuszków po młodym, ze nie wiem co mam dokupić. Zweryfikuje to w lipcu pogoda, waga, długość tego szkraba..... Chciałabym uniknąć tego, że dzidziek połowy rzeczy nie zdąży ubrać. Nic nie kupuje i jak mój M. powiedział. POczekajmy, urodzi się. Ja zostane z chłopakami w domu, a ty kupisz to co trzeba. No i tak zrobię. Oprócz sprzętów jak kołyska, nosidełko, butelki i mleko (bo jeden Pan Bóg wie czy sie w cycku cos się pojawi

)
Acha dziewczyny, jeśli mogłabym Wam polecić sprawdzony wózek. Nie myślałayście o kupnie Hartana Racera? Te co powklejałyście, to takie nieznane firmy. Racer to już stara niemiecka i sprawdzona fiirma. Ja go miałam dla Dominika. Prowadzi sie super, ma dwa skrętne koła z przodu, wyjmowana gondolkę. Jest bardzo stabilny i pezede wszystkim po wyjęciu gondoli robi sie z niego spacerówka - a to duża oszczędność! Widziałam, że sa tez na Allegro.
http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny- ... 56966.html