widzisz kochana na taką lekarke trafiłam ,albo nie wiem,ale zawsze mi się wydawało,że TSH wszystko rozjaśni a Ty mi uświadomiłaś,że jednak nie chciałam sie zarejestreować do internisty niestety mimo mego 1,5 godzinnego czekania nie byłko już miejsc więć będę probowała dalej,ale nie wtym tygodniu,ponieważ mam na 6 rano do pracy a od 6 trzeba czekać pod przychodnią,ale jak sie w końcu dostane napewno dam znaćjak mozna zbadać inaczej tarczyce niz przez badanie hormonow ft3, ft4 i TSH. CHyba, ze jeszcze przeswietleniem i USG...dlatego pytam...
Ja leczę się na tarczycę już 5 lat. To co mogę poradzić by oprócz wyników hormonów zrobić USG i iść do dobrego endokrynologa a nie internisty! Twój internista nie chce (bo jest z tego rozliczany tak jak pisała Markotka) a nie nie może wypisać skierowania na badanie hormonów tarczycy-zgodnie z przepisami masz do tego prawo 2 razy do roku. Badanie hormonów ft3, ft4 i tsh jest podstawowym badaniem więc jej tłumaczenie, że to badanie specjalistyczne i może zlecić je specjalista to kłamstwo. Tarczyca ma to do siebie, że bardzo często poziomy hormonów wychodzą prawidłowo a na USG widać zmiany. Twoje problemy z sercem też mogą być wywołane choroba tarczycy. Poszukaj u siebie dobrego endokrynologa bo inaczej będziesz stała w miejscu a choroba będzie się rozwijać. Jeśli jesteś z woj. łódzkiego to mogę podać Ci namiary na bardzo dobrego endo.TSH wszystko rozjaśni a Ty mi uświadomiłaś,że jednak nie chciałam sie zarejestreować do internisty niestety mimo mego 1,5 godzinnego czekania nie ...
więc byłam u internisty niestety nie dał mi skierowania na te badania na tarczyce,powiedział,że tylko moze mi je dać specjalista..czyli miałam racje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość