Emilia jejku, 10tyg?

zoola upewnij się z tym spirytusem bo w zeszłym roku wyszło rozp. MZ zakazujące używania w szpitalach spirytusu do pępka, zalecane są inne środki głownie właśnie Octenisept butelka atomizer -mała 50ml kosztuje 23 zł w doz, duża-250ml 38 zł. Tani nie jest ale można stosować nie tylko do pępka ale do odkażania innych ran nawet krocza, oparzeń czy aft.no ja spirytusu do pepka jeszcze nie mam ale kupie bo u mnie w szpitalu wymagaja![]()
wiesz co chyba taki urokEmilia jejku, 10tyg?a czemu tak długo?
Ja tez tak mam jak ścisnę, całe szczęście tylko na udach. Wiem, że u mnie skutkują ćwiczenia, ostry prysznic ciepła-zimna woda i balsam ujędrniający. U mnie to wynik zmian hormonalnych nie tycia bo tak samo miałam po operacji.Ja też zwalczyłam ćwiczeniamipo prawie roku regularnych ćwiczeń byłam zadowolona ze swojego wygląduA teraz mam tylko jak ścisnę skórę więc nie jest źle!
Ale czymś ujędrniającym też warto się posmarować
Ja też.Ja piję herbatkę zielona
dzięki,jest dużo lepiej,tzn już bez temperatury i lata jak szalona po domuA jak Hania dzisiaj się czuje?
pomidorową i rosołekco robicie na obiad?
tu są właśnie opinie podzielonedo pępka nic nie kupuję, bo czytałam, że teraz odchodzi się od smarowania spirytusem, który tylko wysusza skórę, wystarczy dziecko normalnie wykąpać, wymyć kikut najlepiej szarym mydłem, po kąpieli dokładnie osuszyć i często wietrzyć-podobno odpada normalnie po tygodniu do dwóch.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: MitziAltere i 1 gość