Witam zapraszam d mnie ja jeszcze leżę w łóżeczku i mam kupę sprzątania i braki w czasie bo lubię leniuchować no i w mojej sytuacji powinnam.Zwariować można z tym wczesnym wstawaniem

chyba wolałabym rano wcześnie wstac niz tak, jak ja błąkac się o 3 w nocy po kibelkuZwariować można z tym wczesnym wstawaniem
e tam własnie dopadłam w sklepie takiego fajnego i zaraz bedę ucztowac .. wiem, ze jest napchany chemią ale raz mozna zjeść, zreszta co teraz nie jest na chemii?a kalafiory są jakieś sine i mdłe
ha, a ja też mam kalafiora]e tam własnie dopadłam w sklepie takiego fajnego i zaraz bedę ucztowac .. wiem, ze jest napchany chemią ale raz mozna zjeść, zreszta co teraz nie jest na chemii?
Hej beti przepuklina miedzykręgowa może występować w każdym miejscu i odcinku kręgosłupa.Karolina1980 kurcze już tyle razy miałam sie Ciebie zapytac na czym ta przepuklina polega. Objawia się tylko bólem kręgosłupa? To gdzie to konkretnie boli, po czym rozpoznac ze to ta przepuklina jest?
I ja też mam kalafiora!!!!!!!!!!!!!!!!!!b]zirafka[/b
Cytat:
]e tam własnie dopadłam w sklepie takiego fajnego i zaraz bedę ucztowac .. wiem, ze jest napchany chemią ale raz mozna zjeść, zreszta co teraz nie jest na chemii?
ha, a ja też mam kalafiora
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość