u nas też gorąc aż mi się dekolt przypalił
sandałki mnie obtarły i dzisiaj nie mam w co się ubrać
no ale czekam aż mała się wyśpi i naje i ruszam w trasę miłego dzionka kochane
Dziękuję to ja sie jeszcze zastanowie poważnie bo troche w szoku jestem heheResztę info wysłałam Ci na priv.
Ja też uwielbiam burzeAle fajnie padało i grzmiało o rany jak ja to lubie
to czekamy.ziewczynki nie odzywam się bo mi padła ładowarka od laptopa i jak mąż zrobi to wróce
zapisać się na rehabilitacje, tylko żebyś nie musiała czekać za długo...Byłam u ortopedy mam zwyrodnienie kolan i rechabilitacja mnie czeka nawet nie wiem gdzie isc z tym skierowaniem
mój mężuś poszedł 20 minut temu, ale to na szczęście ostatnia nocka jegouciekam się szykowac do pracy buźka wielka
A jak sie fajnie śpi pinko,Ja też uwielbiam burze
Bylismy z mężęm u znajomych na działeczce za Obornikami Śląskimi było miło,gdyby nie to,że byłam po nocce i nic nie spałam no i tam im padłama co robicie w weekend idziecie na noc w muzeum?
I jak wypadły chrzciny?a w niedzielę chrzciny
była wspaniała, zawsze chętnie pomagała i zawsze była uśmiechnięta, pozytywnie nastawiona do świata...zapewne była dobrą osobą
wzystko super się udało, goście zadowoleni, dużo jedzenia nam zostało. Moja mama i siostry bardzoi mi pomogły, gdyby nie one, nie dałabym sobie rady. Staiu był grzeczniusi przez całą mszę i nie płakał.I jak wypadły chrzciny?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość