Witam, my też cały dzień na podwórku, a wieczorkiem to mam urwanie głowy z wykąpaniem mojej dwójki, także jak skończę i ich spać położę około 21, to najczęściej już mi się nie chce zaglądać.
w sumie to mogę, nawet mój gin mi to proponował, że mi wypisze, ale ja mam umowe do końca sierpnia
a to inna sprawa, nie możesz sobie pozwolić na kombinowanie. Te dwa tygodnie szybko zlecą, a we wrześniu to Adrianek będzie miał prawie 8 miesięcy, a to już całkiem inaczej.
Ja to się cieszę, że we wrześniu wracam do pracy, dłużej bym nie mogła siedzieć w domu. Na Matkę Polkę to ja się nie nadaję
Aniula super, że wyniki w porządku
Alineczq wieki cale

kobieto zaglądaj częściej, a Tomuś wielki chłopak
My w środę idziemy na szczepienie, to zobaczymy ile Krzyś waży, sądzę, że ponad siedem jak nic, a ja się martwiłam, bo się malutki urodził
Aga co do diet to ja nigdy nie musiałam stosować, także co do skuteczności to się nie wypowiem,
ale z drugiej strony w sumie dość zdrowo się odżywiam - oczywiście poza słodyczami

bo tych to spożywam na tony - bo prawie wcale nie smażę, tylko gotuję na parze, jem dużo warzyw i owoców, ciemne pieczywo, no i nie znoszę tłustego mięsa.
Mnie się wydaje, że trzeba zmienić na stałe sposób odżywiania, bo patrząc po koleżankach, to diety najczęściej odwrotny efekt przynoszą. Ale trzymam Kciuki żeby tobie się udało
A to mój zawodnik sumo przed kąpielą kilka dni temu