Mam wielka prośbę do was, prawdopodobnie będę musiała iśc do pracy, i szukam najlepszego wyjścia z tej sytuacji znalazłam jakieś przedszkole ta sama placówka jest niej przedszkole i złobek - prywatne opinie mają ok. Tylko sama nie wiem co dla takiego 2 latka jest lepsze, (poza opieką mamy niestety nie mogę ...) w złobku dzieci śpią, moja żadko śpi w dzień, mają troszkę inny plan dnia, wiadomo, moja córka ma dopiero 2 lata, czy w przedszkolu wymaga się od dzieci aby w jakiś tam stopniu były już samodzielne, np siusiały na nocnik?
czy to różnie bywa? pogubiłam się już w tych informacjach ze strony internetowej tej placówki.
W przedszkolu jak i w żłobku cała masa różnych zajęć oczywiscie dopasowanych do wieku.
Nie wiem co by było korzystniejsze w tej sytuacji? że spore koszta, to chyba nie muszę pisać wpisowe 500zł a potem od 500 do 1000zł nawet się płaci zależy od zajęć.Ja muszę się przyznać nie mam o tym zielonego pojęcia myślałam że z rok jeszcze potrwa zanim pójdzie, ale sytuacja zmusiła mnie to podjęcia pracy, do szukania bo jeszcze nie mam.
[ Dodano: 24-05-2011, 16:12 ]
tutaj jest ich strona link usunięty przez obsługę forum