witam,
u nas ok.
mały dobrze śpi a mimo wszytko jestem zmęczona. Zapewne to pogoda. Wczoraj cieplusieńko w nocy padało a teraz znowu zapowiada sie ładny dzień, aczkolwiek są chmury na niebie i to brzydkie.
Śmiejemy się z moim M z naszego skarbka bo w łóżeczku tak się przekręca. Czekamy tylko jak się odwróci o 180st. bo jak leży na pleckach to bardzo często zdarza mu się odwrócić na brzuch i dodatkowo zmienia swoje ułożenie o 180 st.
My jeszcze jedzonka nie wprowadzamy mamy czas
Ale miło sie czyta o tym co wasze maluski już jedzą.
jeśli chodzi o przekręcanie sie z brzuszka na plecki to nie zauważyłam tego jeszcze. raczej z brzuszka na boczek sie przewraca i wtedy tak sobie leży, ale to już jakieś 2,5 tyg trwa. Więc moze leniuszkowi się po prostu nie chce dalej odwracać.
Kasiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Rozmawiałyśmy przez tel tyle razy i zapomniałam z tego wszystkiego złożyć Ci życzenia.
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
Dziś mam trochę biegania więc jak mały wstanie o pakujemy się do auta i jedziemy pozałatwiać wszystko.
Muszę jeszcze coś sobie zrobić na obiad bo nic nie mam w lodówce więc najpierw zahaczę jeszcze zapewne o sklep. Mam ochotę na jakąś zupę - dawno nie jadła.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
A i stawiam aby się obudzic