No ja szczepię ale nie na wszystko, na rota wirusy nie szczepiłam.ja tam w ogóle jestem przeciwna szczepionkom.
Córcia super niespodziankę mi zrobiła

Ja jak na razie się nie remontuję

No ja szczepię ale nie na wszystko, na rota wirusy nie szczepiłam.ja tam w ogóle jestem przeciwna szczepionkom.
część jest obowiązkowa i jak nie zaszczepisz to możesz miec problemy.a tam w ogóle jestem przeciwna szczepionkom...jeszcze nie wiem na co i czy w ogóle będę szczepić swoje dziecko.
jak znajde chwilke to napisze Ci PW :)witaj kochana, muszę chyba do Ciebie PW napisać bo dawno nie czytałam tego wątku a ciekawi mnie co u Ciebie słychać.
oj znajdź, znajdź choć minutkę i napisz mi to czego nie wiem.jak znajde chwilke to napisze Ci PW :)
ładnie ważyestesmy po. Mala waży 7,8 kg, mierzy 66,5 cm. Wszystko ok. Na szczepionce krzyknela dwa razy baaardzo glosno i plakala ale zapomniala szybko - mama sie o to postarala :) po 5 minutach sie smiala :)
wizyta nie zaszkodzi a tylko się upewnisz że nic malej nie jest. Śliczna jest, co zdjęcie to piekniejszatym bardziej nie musze sie martwic bo wczesniej tego nie wykryto... ale jednak mamy skierowanie do kardiologa dzieciecego
wiem, u nas bardzo dużo niby jest obowiązkowych, ale nikt mnie nie zmusi do szczepienia dziecka jeśli nie chcę. Zwykle wystarczy oświadczenie woli.askra napisał/a:
a tam w ogóle jestem przeciwna szczepionkom...jeszcze nie wiem na co i czy w ogóle będę szczepić swoje dziecko.
część jest obowiązkowa i jak nie zaszczepisz to możesz miec problemy.
niby tak ale panike juz zasiałam w sobie. pewnie dostane u kardiologa skierowanie na echo serca... ale i tak sie cholernie bojeSzmery miała też moja starsza córa, słychać je było tak gdzieś do 3 roku życia i potem jej przeszło. Teraz ma 10 lat i wszystko jest ok. spadlamznieba, spokojnie nie ma się czym na zapas denerwować
ale mnie podtrzymujecie na duchu :)na pewno z malutką jest w porządku!
Włąśnie oświadczenie woli wystarczy. Słyszałam o takich przypadkach u mnie w ośrodku.ale nikt mnie nie zmusi do szczepienia dziecka jeśli nie chcę. Zwykle wystarczy oświadczenie woli.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość