[ Dodano: 02-06-2011, 11:02 ]
no i pupa obudził sie lece za nie długo wracam stęskniłam sie za wami :)

No ja paliłam papierowy tylko w szkole średniej przez miesiąc i od tej pory jestem ogromnym wrogiem.A co do palenia w ciąży czy karmienia piersią nie rozumiem takich osób.a co do linku Twojego, to się domyślam o jaki filmik chodzi i owszem jestem zbulwersowana takim zachowaniem rodziców, ale z drugiej strony patrząc nie ma zakazu palenia tylko sprzedazy nieletnim i do tego jak widzę matki karmiące cycem i palące czy to jest różnica????chyba niewielka jedynie, ze samo dziecie faji w buzi nie trzyma, wiem, ze nie powinnam się udzielać bo świeta nie byłam, paliłam w pierwszej ciaży, mniej lub bardziej świadoma tego co robię, ale juz nie palę - choć to nie wytłumaczenie, byłam głupia i się do tego potrafię przyznać, a ile kobiet, a moze nawet nie jedna z was paliły i w ciaży i w czasie karmienia i pali nadal ale jak widzi dziecko palące to szokuje/?dlaczego??
Oj tak.Mówione to było że szklanka soku dziecko potrafi zaspokoić tak jak by się najadło porządnie.cyn - moja kolezanka tu z watku tez sie martwila,ze jej corcia malo latem je,a potem sie opazalo,ze on aduzo pila i to soczkow takich slodkich i kubusiow i pediatra powiedziala,ze raz,ze upaly a dwa te soczki dawaly jej energie i kalorie![]()
![]()
![]()
![]()
Zaczela dwac sama wode i dziecko jadlo troszke wiecej![]()
![]()
![]()
sok jablkowy 100% ma tyle samo kcal co kubus takze nim tez mozna sie najeschej co do mojego niejadka, dalej nie je, a jesli chodzi o picie, to pije owszem, ale zwykłe soki np jabłkowe, nie pije gęstych więc one na pewno nie powodują tego. Upały tylko, to mi przychodzi do głowy.
Moja ciocia ma 3 dzieci i to co one jedzą to jest dla mnie tragedia.Moja koleżanka podobnie robi, że dzieci wiecznie chipsy, słodycze, lody, soki różne, cola a jak pora obiadu to one nie chca bo najedzone już, albo napchane nie najedzone, i wpycha na siłe talerz obiadu czy miche zupy
Matko aż się boję jaki mój będzie jak się mała urodzipaulinki_2 no to gratulacje, a co do tatusiów to bywają paskudni sama nie mam świętego męza nawet w połowie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość