Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

04 cze 2011, 21:45

co się obudziła to przyłaziła do nas :ico_noniewiem:
u nas na razie to niemożliwe, bo jeszcze za szczebelkami śpi, ale w lipcu będzie już miała pole do popisu :ico_oczko:
A ja stawiam ciacho za 27tydz. :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
:ico_brawa_01:
okazało ze gin wzioł urlop na telefon :ico_zly:
o kurcze, ale pech
Inia ślicznie wyglądasz
dzięki

Tuśka jeszcze nie śpi... Nie wyszalała się dzisiaj, bo strasznie nudny dzień dziś był

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 cze 2011, 21:59

Tadam- ciuszki moje, moje, moje!!!!
http://allegro.pl/paka-dla-chlopaka-62- ... 70761.html

elibell
4000 - letni staruszek

04 cze 2011, 22:21

Udany wypad na festyn, wiele atrakcji dla dzieci, dmuchane zamki do skakania, piłka, hulahopy, jakies piłeczki w namiotach, darmowe przekaski itp itd, i kącik z brudną zabawą, np ugotowany kolorowy makaron i można było sobie łopatką nabierać do wiaderka, albo wielka micha mąki z woda i świecącymi drobinkami itp, mała nasza biegała wszędzie gdzie sie dało, ona jak kot ma swoje ścieżki:) i tak po 13 poszliśmy jeszcze do znajomych na obiadek i do domku trafiliśmy koło 16, jeszcze po drodze sklep zachaczyliśmy by kupić mi strój kąpielowy (boszeee jaka ja jestem ogromna baba) mężowi spodenki i małej wziełam klapeczki do biegania z Dorą:)
Po powrocie mała padła na 2h, budziliśmy ją specjalnie by za długo nie spała, a ja sama zasnełam na jedno oko:):):)
Kocura Bura, superowe ciuszki:):):)

a no sukienki nie nałożyłam bo rano było chłodno, póxniej tez wiatr wiał strasznie.
Aa jutro do Cambridge jedziemy muzea zwiedzic, mieliśmy na basen ale mała zasmarkana i zakasłana, ze się boimy troszke, wydaje nam się że to na zeby, no ale różnie bywa

Awatar użytkownika
inia1985

04 cze 2011, 22:43

Kocura Bura, świetne ciuszki i ta cena :-D :-D :-D

elibell, to fajny dzionek za Wami, u nas nudy.

Zabieram się do domina (Tuśka dostała na dzień dziecka, a że jest jeszcze za mała, to rodzice grają), bo mężowi się spodobało przegrywanie ze mną :ico_oczko:

[ Dodano: 05-06-2011, 08:01 ]
Dzień dobry :ico_ciezarowka:

Ja już gotowa do kościoła, a moje dziecko jeszcze śpi, mam nadzieję, ze wstanie lada moment.

Życzę Wam słonecznej niedzieli :-)

szkieletorek

05 cze 2011, 14:22

Tadam- ciuszki moje, moje, moje!!!!
http://allegro.pl/paka-dla-chlopaka-62- ... 70761.html
Łoooo jaka cena.Super ;)

Awatar użytkownika
inia1985

05 cze 2011, 16:46

O kurcze, jaka niedzielna cisza :ico_oczko:

Ja w końcu musiałam budzić Wikę (pierwszy raz w życiu, muszę to zapisać gdzieś :ico_oczko: ), na szczęście wstała z uśmiechem :-D Mama z siostrą była na obiedzie, przed 14-tą pojechały (siostra odwoziła mamę na wczasy), zaraz po tym mąż wymyślił, że pojedziemy jego rodziców odwiedzić, nie chciało mi się strasznie, bo właśnie sen mnie nużył (dziwne, zawsze w niedzielę tak mam), więc on pojechał z Tuśką, a ja spałam aż do teraz :ico_oczko: 2,5 godz :-D

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 cze 2011, 18:37

witam niedzielnie

Ja byłam z rana na Paintballu a teraz leżę bo od gorąca mam nogi jak parówki ślaskie, cała jestem spuchnięta. Teraz własnie burze u nas przechodzą wiec może sie ochłodzi. Na rzie zostają mi zimne prysznice i nogi w misce z wodą. Nawet dzieciatko dzis spokojne jak nigdy. :-)

elibell
4000 - letni staruszek

05 cze 2011, 20:42

a my pojechalismy w końcu nad morze, ale cudowny dzień, po drodze zauwazyliśmy znak, papuze sanktuarium więc dawać jedziemy, cudo, ale papug masa różnorodnych i małpki, i sowa, i markatki, mała szalała biegała z papugami nawijała, i wielkie żółwie, ja oczywiscie zachwycona bo kocham żółwie:)
a nad morzem najpierw chińska reastauracja bo nawet śniadania nie jedliśmy z mężem a był bufet, więc spróbowałam wszystkiego co było po troszku, no i do fokarium poszliśmy, tam też inne atrakcje, jak zwierzaczki tropikalne, węże, żółwie, krokodyle, pająki, ryby różnorodne, rekiny, pingwiny i piękne miejsce z motylami, cudo, zachwycona jestem, kocham takie miejsca i takie wypady i mimo zmęczenia jestem przeszczęśliwa:)Elizka też, choc ona coś mało mi je, zębole nie ma co, grzebie w buzi i płacze co chwilę jak sie ugryzie.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 cze 2011, 07:58

hej dziewczyny :ico_oczko:

moze komuś :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: ???

Kocura Bura, ekstra zestaw :ico_oczko:

elibell, udany wypad sie wam trafił :ico_brawa_01:

my byliśmy w sobote na festynie na święcie miasta Świętochłowice, w niedziele tez, ale zaliczyliśmy też opalanko, spacerki i rolki, Maja wniebowzieta

a teraz znów ubzdurała sobie siedzenie w wózku i nie chce z niego wyjśc, je w nim śniadanie :ico_haha_01: i ogląda bajki :ico_haha_01:

[ Dodano: 06-06-2011, 08:01 ]
ja mam dziś w planach umyć okna albo chociaz jedno
i wyprać wózek bo już sie prosi :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 cze 2011, 08:18

witam z rana :ico_ciezarowka:

I znów upał. Załączyłam z rana pranie, potem jeszcze czeka mnie prasowanie i obiadek musze ugotować. Nogi mam nadal jak balony, ledwo chodze więc z domku bez potrzeby sie nie ruszam.

Miłego dnia zyczę :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”