no i dowiedzialam sie ze moj lekarz idzie na urlop od 26.06 i na 25 mam kolejna wizyte i zobaczymy, jak szyjka bedzie skrocona i beda wskazania do porodu to jeszcze zanim on pojdzie na urlop, na ost jego dyzurze bede rodzic..zobaczymy
Ladybird to na kiedy Ty masz termin? Kurcze wszystkie jako.ś tak szybko się wyrabiacie, ze ja niewiem o co chodzi.... ja pewnie zachaczę o sierpien znając moje szczęście, ale niech dziecko dobrze się rozwija u mnie w brzuszku
A wogóle to cześć . u nas dziś chwila oddechu od upałów i słońca - dziś jest bardzo fajnie bo wieje wiaterek i nie świeci słońce jest tak jak być powinno.. Kuba odtransportowany do żłobka więc trzeba bedzie się zabrać za te ciuszki, choc powiem szczerze , ze mam takiego lenia, że chyba najpierw sobie poleżę, sniadanie zjadłam obfite więc nawety ruszac mi się niechce.
Burzo z piorunami trwaj, bo juz myslałam, że przyjdzie mi zwariować
u nas obesło się bez burzy ale wczoraj to była masakra a noc to nie wspomnę

normalnie taki upał , ze miejsca sobie nie mogłam znaleśc i chodzilam dosłownie jak pies co terz miejsca nie moze sobie znaleść
Malinka ja nie wiem nawet kiedy dziecko ma czkawke i czy wogole ja ma..jak to sie wyczuwa?
u mnie często ma tak, że 2,3 razy dziennie i to jest akurat fajne uczucie..coś jakby delikatne, rytmiczne kopanie, takie lekkie jakby stukanie w tym samym rytmie.... dziecko wtedy ćwiczy sobie oddech, uczy sie ssać .... zbyt łapczywie połyka płyn dzidzia i stąd się to bierze.