No u nas tylko 3 funty za olejek do masażu się płacija mam spotkanie z przeszkolenia jak masować dziecko za 2 tygodnie , ale tylko jedno , szkoda wolałabym więcej, ale to już wtedy płacić trzeba
U mnie też podobnie, czasem zakładam tylko na chwilę do kościoła czy gdzieś na wyjście jak chcę image zmienić ale potem zaraz szybko zdejmuję, bo już uszy robią się obolałe i napuchnięte.po zwykłym metalu mam krosty, ucho swędzi i ropa się pojawia.
Prawdziwy facetWojtuś waży 7450g
Tynusz, tak sobie myślę, że może jej nie ma bo pierwsza została sztucznie wywołana. Ja na przykład dostałam pierwszą na 2 mc Zuzanki, a teraz kolejna przyszła po 42 dniach. Więc myślę, że faktycznie wszystko musi się dopiero unormować a jak pisałaś przed ciążą też nie zawsze była na czas.a u mnie @ jak nie bylo ta nie ma
No faktycznie, od razu widać, że ciut większe zainteresowanie niż w Plmi też te testy sie bardzo podobały
ciekawe jak u nas będzie w UK
Zuzia już od tygodnia łapkami operuje, coraz lepiej jej wychodzi łapanie przedmiotów i oczywiście wkładanie ich do buzi, obwieszamy ją teraz wszystkim co się da, żeby miała zajęcie Zaczęła też strasznie pluć i cmokać, pewnie na zęby jej się ma bo bródka cały czas mokra i wczoraj troszkę popłakała (i na pewno nie był to brzuch), ale grochy takie leciały że chciało mi się razem z nią płakać
[ Dodano: 08-06-2011, 11:16 ]
A i jeszcze dzięki manenka za komplement