fajny musi byc widok :) ja tez chce po 16 zdrzemnac sie z Mala na lozku. teraz spi sama, ja chcialam kawe dopic.bo na razie to oboje obok siebie śpią
ostatnio w nocy dziwna rzecz sie wydarzyla, bo wchodze, patrze, a ona buzia otwarta, rzuca nogami (jak zawsze) i sie nie rusza i zadnego dzwieku nie wydaje. okazalo sie ze cos jej sie cofalo, a ona to lykala i tak w kolko. Matko, zamarlam! wzielam na rece, zaczelam tulic, po cichu szeptac zeby Malej nie wystraszyc... doszlam do wniosku ze nie zasne bez niej obok siebie. Moj przygotowal obok mnie lezenie dla Malej, kocami porobil zakola zeby nie wypadla. i co? jak tylko zobaczyla ze ja jestem obok to mnie zaczepiala, smiala sie, kopala, rece wyciagala :) z godzine sie posmialysmy, nie moglam sie powstrzymac. potem usnela. za chwile otwiera oczy i patrzy na mnie. a ja udaje ze spie i widze ze patrzy. po chwili rowniez zamknela oczka :)
ale sie rozpisalam...
[ Dodano: 09-06-2011, 14:17 ]
no niestety... dasz rade! :)mi to chyba pozostaje tylko jabłecznik jeść teraz
Gabi zrobila z truskawkami!!!! mniam!
[ Dodano: 09-06-2011, 14:19 ]
a wlasnie mialam Was spytac.. .czy ktoras z Was wie co sie dzieje u agnieszki26? dawno nie pisala... tak czesto siedze i zastanawiam sie co u niej slychac...