Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

09 cze 2011, 14:16

bo na razie to oboje obok siebie śpią
fajny musi byc widok :) ja tez chce po 16 zdrzemnac sie z Mala na lozku. teraz spi sama, ja chcialam kawe dopic.

ostatnio w nocy dziwna rzecz sie wydarzyla, bo wchodze, patrze, a ona buzia otwarta, rzuca nogami (jak zawsze) i sie nie rusza i zadnego dzwieku nie wydaje. okazalo sie ze cos jej sie cofalo, a ona to lykala i tak w kolko. Matko, zamarlam! wzielam na rece, zaczelam tulic, po cichu szeptac zeby Malej nie wystraszyc... doszlam do wniosku ze nie zasne bez niej obok siebie. Moj przygotowal obok mnie lezenie dla Malej, kocami porobil zakola zeby nie wypadla. i co? jak tylko zobaczyla ze ja jestem obok to mnie zaczepiala, smiala sie, kopala, rece wyciagala :) z godzine sie posmialysmy, nie moglam sie powstrzymac. potem usnela. za chwile otwiera oczy i patrzy na mnie. a ja udaje ze spie i widze ze patrzy. po chwili rowniez zamknela oczka :)

ale sie rozpisalam...

[ Dodano: 09-06-2011, 14:17 ]
mi to chyba pozostaje tylko jabłecznik jeść teraz
no niestety... dasz rade! :)
Gabi zrobila z truskawkami!!!! mniam!

[ Dodano: 09-06-2011, 14:19 ]
a wlasnie mialam Was spytac.. .czy ktoras z Was wie co sie dzieje u agnieszki26? dawno nie pisala... tak czesto siedze i zastanawiam sie co u niej slychac...

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

09 cze 2011, 14:21

fajny musi byc widok :)
to fakt,tylko plecami do siebie są :ico_haha_01:
ostatnio w nocy dziwna rzecz sie wydarzyla, bo wchodze, patrze, a ona buzia otwarta, rzuca nogami (jak zawsze) i sie nie rusza i zadnego dzwieku nie wydaje. okazalo sie ze cos jej sie cofalo, a ona to lykala i tak w kolko. Matko, zamarlam! wzielam na rece, zaczelam tulic, po cichu szeptac zeby Malej nie wystraszyc...
ja też bym się wystraszyła :ico_olaboga:
no niestety... dasz rade! :)
Gabi zrobila z truskawkami!!!! mniam!
muszę,nie mam wyjścia :ico_sorki: a teraz każdy truskawkami kusi :ico_placzek:

[ Dodano: 09-06-2011, 14:21 ]
czy ktoras z Was wie co sie dzieje u agnieszki26?
nie mam pojęcia,faktycznie jej nie widać chyba na forum :ico_sorki:

Awatar użytkownika
spadlamznieba

09 cze 2011, 14:24

nie mam pojęcia,faktycznie jej nie widać chyba na forum
wlasnie ja znalazma w uzyykownikach, ostatnio pisala 20 maja. pewnie na swoim watku... ale ktory to... jestem tak ciekawa jak sie miewa. swego czasu tyle zesmy tu skrobały że potem paluchy mnie bolały ;) no i potrafila mnie do lez rozsmieszyc! pare miesiecy temu to tu bylo takie tempo pisania, jak na czacie normalnie :)

elibell
4000 - letni staruszek

09 cze 2011, 14:37

zamowilam sobie kebaba i przy okazji mojemu do pracy przywioza. ale ja glupia, jakie ja niespodzianki mu robie... :ico_sorki:
no nie ma co, za to jaki jest dla Ciebie jeszcze go nagradzasz, a później sie dziwisz, że on takich rzeczy nie robi i innych też. Wiem że chcesz być dobra, ale niech ta dobroć będzie odwzajemniona a nie tylko Ty wszystkie sprawunki, opieka nad domem małą i jeszcze rozpieszczanie meża. Podziwiam Cię z jednej strony, ze masz na to najmniejsze chęći po tym jak maż cie traktuje.

A malutką kładź w łóżeczku na boku, lepiej kocyk w wałek zawinąć by nie leżała na pleckach włąsnie by uniknąc takich sytuacji, ze ona chciała wymiotowac a nie miałą jak i wracało do buźki wszystko.

U nas nawet słonko, a czasem i deszcz pada. Ja jestem przeziebiona, zasmarkana, z bólem głowy ale co mogę jedynie paracetamol i tez w niewielkich ilościach przecież
Mała też katar ma straszny, do tego 5 wychodzą, szybko się męczy i marudzi i jednego dnia je pięknie a drugiego nic nie chce biedulka.
położę się na troszkę póki ona jeszcze drzemie, pewno i tak nie zasnę:(

Awatar użytkownika
spadlamznieba

09 cze 2011, 14:46

Podziwiam Cię z jednej strony, ze masz na to najmniejsze chęći po tym jak maż cie traktuje
z jednej strony podziwiasz, a z drugiej podziwiasz ale z mojej glupoty :) wiem :)
malutką kładź w łóżeczku na boku, lepiej kocyk w wałek zawinąć by nie leżała na pleckach włąsnie by uniknąc takich sytuacji, ze ona chciała wymiotowac a nie miałą jak i wracało do buźki wszystko.
ja Ją zawsze klade na boku ale on tak biega przez sne, ze dzisiaj w nocy odwrocila sie o 180 st i lezala na nozkami na poduszce... :ico_sorki:
położę się na troszkę póki ona jeszcze drzemie, pewno i tak nie zasnę:(
no pewnie kladz sie, jak nie zasniesz to chociaz polezysz :) a to tez fajna forma wypoczynku :)

ja zmykam bo zaraz Mala sie obudzi i obiadek. drzemki ma ok godzinne w ciagu dnia, takze jej sie wydluzylo. w nocy spi od 21 do 6 rano bez mleka i herbatki - super. ale potem nie chce spac :) zawsze spala do 7-8 a tu znow zmiana :)

[ Dodano: 09-06-2011, 14:53 ]
Mala jeszcze spi... :ico_szoking: :ico_szoking: moze to przez pogode?

majka2183
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

09 cze 2011, 15:02

spadlamznieba śliczna ta twoja mała to zdjęcie z minką super

Awatar użytkownika
spadlamznieba

09 cze 2011, 15:05

to zdjęcie z minką super
to z grymasem? :) mi tez wlasnie to zdjecie b podoba :) widac Jej charakterek :) po tatusiu haha :)

Mala jak w zegarku zawsze budzila sie na jedzenie. zadziwia mnie coraz bardziej

majka2183

09 cze 2011, 16:32

o z grymasem? :) mi tez wlasnie to zdjecie b podoba :) widac Jej charakterek :) po tatusiu haha :)
no dokładnie to super!!

[ Dodano: 09-06-2011, 16:34 ]
Mala jak w zegarku zawsze budzila sie na jedzenie. zadziwia mnie coraz bardziej

zobaczysz co będzie później pierwsze kroki, pierwsze ząbki, pierwsze słowa. To najlepszy okres

JoannaS
Wodzu
Wodzu

09 cze 2011, 16:38

swietne zdjecia i sliczna corcia spadlamznieba :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
spadlamznieba

09 cze 2011, 16:46

zobaczysz co będzie później pierwsze kroki, pierwsze ząbki, pierwsze słowa. To najlepszy okres
nie moge sie doczekac :)

co jakis czas tak marudzi. a ja powiedzialam sobie 'dosc', nie lece na kazde zawolanie (nie ma placzu) bo mnie zdominuje tak bardzo ze siusiu nie pojde :ico_wstydzioch:
swietne zdjecia i sliczna corcia spadlamznieba
dzieki :)

Wróć do „Pozostałe”