teściowa mnie wkurzyłą, bo wymyśla cuda niewidy na chrzciny,
Myślę podobnie jak dziewczyny, jak teściowa zapłaci niech robi jak chce, a dopóki kto inny wykłada pieniądze, wypada nie narzekać
na dodatek mąż mnie okłamał
wiem jak to boli, dlaczego ludzie w ogóle to robią, czy na prawdę myślą, że prawda ich wybieli? najgorsze jest to że prawie zawsze to wyjdzie na jaw i potem dopiero tracą w naszych oczach. Ehhh, życie....
Ja dziś popróbowałam stworzyć pamiątkowe zdjęcie z mojego balona ciążowego :D do pamiętnika Zuzi. Na razie w ramach ćwiczeń bo na miniaturkowym zdjęciu, ale może pomyślę na powtórzeniu tego w rozmiarach, w których da się wywołać
[ Dodano: 11-06-2011, 23:24 ]
U mnie Stefan odkrył swój głos "gada" jak najęty
Ja uwielbiam słuchać tej miłej paplaniny
[ Dodano: 13-06-2011, 08:32 ]
mały przesypia noce
wróciłam do wagi sprzed ciązy ( tylko brzuchl troche obwisa )
No to pięknie
, u mnie rano brzuch jest do zaakceptowania, ale wieczorem to jakbym znów w ciąży była
, trzebaby się zabrać za jakieś ćwiczenia, ale coś czuję, że jak nie pójdę na jakąś grupę, to sama się za to nie wezmę, cóż taka już moja leniwa natura
[ Dodano: 13-06-2011, 17:56 ]
Coś chyba piszę samam do siebie
, no cóż, przynajmniej będę miała co poczytać
U nas dzisiaj kiepski dzień, Zuzia jadła mi dzisiaj baaaaardzo słabo, rano od 8 miała 5godzinną przerwę, potem 3 godzinną i ciąglę ją brzuszek pobolewał, dlatego jak jest pora karmienia to nie chce jeść i strasznie płacze. Nie wiem co to jest, bo gorączki nie ma, jeść już nie wiem co, bo ciągle głodna chodzę nie chcąc jej zaszkodzić, rozkładam ręce
A jeszcze dodam że normalnie je co 2h.