Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

09 cze 2011, 21:22

ja jakoś nie widze mojego M. jak bawi się lalkami lub w dom :ico_smiechbig:
he he :-D

elibell
4000 - letni staruszek

09 cze 2011, 21:29

inia sorki, ale nie rozumiem Twojego meza, jak mozna sie nie cieszyc :ico_noniewiem:
e tam, nie ma co nie rozumieć, oni tez mają swoje typy i mogą czuć rozczarowanie, ale najważniejsze, jak inia pisze, ze już zaczyna dostrzegac plusy, a do porodu jeszcze tyle czasu, ze niebawem przeczytamy, że mąż inia sam na siebie zły, że mógł tak mysleć o synusiu swoim:):):):):):)

izabelllla123, dokłądnie w cieple moga nogi puchnąć bardzo mocno, więc rób jak gin kazał, nogi do zimnej wody, ogółem wskazane jest prysznicowanie sie zimną i ciepłą na zmianę nawet to na niepojawianie sie rozstępów dobrze wpływa:):):)
he he, na pewno minie Wam, a twój mąż jest fotografem?
z zamiłowania, hobby które ulepsza i chce wprowadzić w zycie i tak myślimy może w ciągu 2 lat działalnośc założyć, ppóki co fotografuje koleżanki, które na modelki się wybierają, bądź fotomodelki, bądź od tak jak ktoś chce być fotografowany, sprzęt ma dobry, tylko miejsca w domu nie wiele, ale daje radę. my zawsze sie przy tym musimy posprzeczać, choć już od kilku dni się zbierało, niewyspanie robi swoje, a ja jeszcze przeziebiona, a my uparci i wredni dla siebie bardzo jak się kłócimy to na maksa, i tak lżej jak mała słyszy, eh wariactwo.

Moja mała 37 stopni gorączki, kąpać się nie chciała bo jej zimno, i nie jadła i poszła spać, dałam ibuprofen, mam nadzieję, że to na zeby tylko, biedulka, ja to tam nie wazne że smarkam ale gorączki nie mam, a jej mi tak strasznie szkoda, jak jej coś dolega:( No ale każda z nas tak ma jak dziecię nasze nieszczęśliwe:(

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 cze 2011, 08:40

elibell, zdrówka dla malutkiej życzę, ja jakiś wredny katar złapałam, całą noc tylko smarkam, az mam pod nosem obdarta skórkę.

A tak wogólóle witam z :ico_kawa:

Pochwalę sie wam że wczoraj mój M. czekał blisko 20 minut jak położyłam sie wieczorem spać z ręką na moim brzuszku ale opłacało się , Oliwka zasadziła mu 3 dość mocne kopniaki. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Kolejny pochmurny i zimny dzień, pranie w pralce, kolejne prasowanie czeka, potem gruntowne sprzatanie domu i zrobić obiadek. Już wyczyściłam łososia na obiad, ale drań miał łusek :ico_szoking:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 cze 2011, 08:45

hej laski

nie zamawiam rowerka, jutro rano pójdziemy do sklepu tam gdzie kupiłam wózek, przynajmniej nie kupie kota w worku :ico_oczko: a teraz te kilka złotych róznicy mi nie robi, tym bardziej ze Łukasz powiedział ze on da na rowerek 100zł a my reszte dołożymy :ico_oczko: więc od ręki mieć będziemy :-D przynajmniej Maja sama sobie kolor wybierze :-D

a od dziś jest u nas świeto miasta, nasi znajomi będą koncertować :ico_brawa_01: dziś o 19.00 mają koncert :-D

ide wreszcie do gina :ico_sorki: mam nadzieje ze nic dzis nie wymyśli i bedzie przyjmował normalnie :ico_olaboga: bo zwariuje :ico_noniewiem: w sumie to mi na ręke że mi tak długo nie zagladał w podwozie, mam tylko nadzieje ze ten śluz mój zaginoł po globulkach i nie bede musiała sie fatygować na wymaz w poniedziałek
ciekawe jak moja szyjka, bo ostatnio mi dokuczają takie kłucia straszne w pochwie, i nie jest to spojenie bo wiem jak sie spojenie rozchodzi to jest inny ból
mnie tak bolało na porodówce jak sie rozwarcie robiło :ico_noniewiem: wiec sie boje czy sie nie skraca za wczesnie :ico_chory: bardzo nisko małą czuje :ico_noniewiem:

[ Dodano: 10-06-2011, 08:50 ]
izabelllla123, pisałąś ze nie wyobrażasz sobie meza z lalkami :ico_haha_01:
Przemek z Majką bawi sie w takie "neutralne" zabawy, rysują, gonią sie jak szalone konie, biegają za piłką, bawią sie balonami, budują zamki z piasku, Przemek czyta jej bajki, robi teatrzyki z maskotek, tańczą i w ogóle szaleją :ico_haha_01:
jeszcze lalkami sie z nią nie bawił ale jak Maja bierze wózek i lale na dwór to nie awanturuje sie ale zaznacza ze on go nosić nie bedzie :ico_haha_01:

[ Dodano: 10-06-2011, 08:50 ]
ps poza tym Maja ma dużo samochodzików jak na dziewczynkę, lubi je chyba nawet bardziej niż lale

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 cze 2011, 09:02

Przemek z Majką bawi sie w takie "neutralne" zabawy, rysują, gonią sie jak szalone konie, biegają za piłką, bawią sie balonami, budują zamki z piasku, Przemek czyta jej bajki, robi teatrzyki z maskotek, tańczą i w ogóle szaleją
jeszcze lalkami sie z nią nie bawił ale jak Maja bierze wózek i lale na dwór to nie awanturuje sie ale zaznacza ze on go nosić nie bedzie
mam nadziję że mój mąż odważy się na takie zabawy, bo w tej kwestii jest dziwny. Sama nie wiem jak to nazwać ale znam wiekszych twardzieli a jak potrzymał córkę na rękach to najchetniej wziąłby ja tylko dla siebie. :-D
poza tym Maja ma dużo samochodzików jak na dziewczynkę, lubi je chyba nawet bardziej niż lale
ja tez bawiłam się samochodzikami, budowałam sobie tory z klocków itp. mam nadziję że nasza Oliwka tez tak będzie miała :-D

izuś_85, powodzenia u gina, mam nadzieje że wszystko bedzie dobrze, jak wrócisz daj info jak tam malutka u Ciebie.

A odnosnie rowerka lepiej tak jak pisałaś Maja wybierze sobie kolor jak coś sie stanie to z reklamacją masz blisko a kup coś przez allegro i niech sie popsuje, pakuj, wysyłaj ponoś dodatkowe koszty, bez sensu. jak różnica kwotowa jest niska

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 cze 2011, 09:12

mam nadziję że mój mąż odważy się na takie zabawy, bo w tej kwestii jest dziwny. Sama nie wiem jak to nazwać ale znam wiekszych twardzieli a jak potrzymał córkę na rękach to najchetniej wziąłby ja tylko dla siebie. :-D
skad ja to znam hehe
tatuś wpatrzony w Majeczke jak w obrazek :ico_haha_01:
najchetniej do pracy by ją zabrał ze sobą a po południu to dzwoni do mnie i pyta czy Maja śpi
jak spi to zostaje dłuzej w pracy
a jak jesteśmy na spacerze to on już biegnie sie kąpać żeby z nami sie załapać na spacer :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 cze 2011, 09:41

I znalazła się jedna listopadówka na forum, pisze na watku zima, czyli cały rok jest obstawiony. WOgóle juz luty wskoczył, szok w styczniu-lutym to my teściki robiłysmy :ico_szoking:

[ Dodano: 10-06-2011, 09:42 ]
tatuś wpatrzony w Majeczke jak w obrazek
najchetniej do pracy by ją zabrał ze sobą a po południu to dzwoni do mnie i pyta czy Maja śpi
jak spi to zostaje dłuzej w pracy
a jak jesteśmy na spacerze to on już biegnie sie kąpać żeby z nami sie załapać na spacer
mam nadzieję ze mój tez tak będzie miał :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 cze 2011, 09:54

I znalazła się jedna listopadówka na forum, pisze na watku zima, czyli cały rok jest obstawiony. WOgóle juz luty wskoczył, szok w styczniu-lutym to my teściki robiłysmy :ico_szoking:
heh widziałąm już :ico_oczko:

mam nadzieję ze mój tez tak będzie miał :ico_sorki:
na pewno :ico_oczko:
mój Przemek to był oczarowany tymi małymi paluszkami i stópkami
a jak pierwszą sukienke Majce założyłam to zwariował :ico_haha_01: na rękach ją nosił żeby ludzie widzieli jaką ma śliczną córke :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 cze 2011, 10:17

u mnie juz zapach ciasta czekoladowego rozchodzi sie po całym domu, jeszcze tylko masę musze zrobić i owoce w plastry pokroić. Jak mi słodkie nie smakuje tak ciasto wyjatkowo apetycznie dzisiaj mi pachnie.

A od rana Oliwka co chwilke daje mi znac o sobie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 cze 2011, 10:21

u mnie juz zapach ciasta czekoladowego rozchodzi sie po całym domu, jeszcze tylko masę musze zrobić i owoce w plastry pokroić. Jak mi słodkie nie smakuje tak ciasto wyjatkowo apetycznie dzisiaj mi pachnie.
ja też chce! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
jak bede szła od gina to kupie sobie chyba jakieś jedno ciasteczko, bo jak sie okaze w przyszłym tygodniu ze dopadła mnie cukrzyca to już nie skorzystam :ico_placzek:

dobra laski zmykam ogarnać domek i siebie przed wizytą :ico_haha_01:
Maja już sie nudzi rozwalaniem mojego portfela :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”