Hehehe mój też tak mówi. Ze on będzie chodził do pracy a nie do przedszkola.Ide młodego zaprowadzić do "jego pracy" - jak on to mówi o przedszkolu
Dlatego nikt nie czepiał się wieku. Tylko urodzenia w 36tc. Ale tak jak napisałam wyżej zostało wyjasnione że jest to decyzja podjęta razem z lekarzem. Na poczatku o tym nie wiedziałyśmy.Sądzę, że kobieta jak urodzi dziecko to od razu będzie wiedziała, że jest matką, taka nasza natura ;)
Wiek chyba tutaj nie ma znaczenia.
Okropny ból kości łonowej od samego rana Jejku masakra. W pierwszej ciązy wogóle nie miałam takiego czegoś. Ale ogólnie ok. Na dworze chłodek :) Nie ma skwaruJak tam się czują przyszłe mamusie?
Ja mam wszystkie badania ok. Nie pomogę w tej kwestii.czy któraś z Was ma lub miała za małą ilość płytek w ciąży?
u nas tez chłodniutko nareszcie :)Nie ma skwaru
A skąd wiesz że to nóżki Może rączka i nóżka. :) to ja się z mężem ostatnio kłóciłam o mto co maluszek wypiął. No i miałam racje że to była nonono bo synek już główką w dół siedzi i na USG wypiął znowu dupcie.a moje dziecko musi miec dziwne pozycje bo jedna noge czuje w żebrach, a druga gdzies w prawym boku albo to co innego hehe
moja piłka do kosza raczej piłki nie przypomina a hm.. jak to nazwać.piłka do koszykówki,
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość