też tak myślę, ale jestem zadowolona z tej zmiany w moim umyślewszystko przychodzi z czasem...
helloł, czy ja cos przegapiłam? Mi tu została na forum zmyta głowa za te cesarskie myslinina0226 napisał/a:
też tak myślę, ale jestem zadowolona z tej zmiany w moim umyśle
ja tez sie z tego cieszę bo pamniętam jak jeszcze niedawno bardzo chciałas cesarke a my tutaj obecne próbowałysmy Ci to "wybić" z głowy!!!
Sorrki laski za ta wstawke o licytacji
wygląda na to , ze tak bo była już tutaj "akcja" odnośnie cc a naturalnego porodu!helloł, czy ja cos przegapiłam
kurcze, no do zamieszkania, a poniewaz nie stać na na domy od maklerów i tego typu rarytasy to śledzilismy różne licytacje sądowe. No i własnie M. pojechał na taka licytację zadłuzonego domu (zobaczyć jak to się odbywa itd.) I mi tu dzwoni że coś kupił!!beti napisał/a:
Sorrki laski za ta wstawke o licytacji
no ale to dom dla was do zamieszkania wygrał? jeśli tak to pochwal się laska!!!!
karmiłam, a raczej robiłam co mogłam (bo susza była u mnie jak na pustyni Gobi) Odciągałam, kombinowałam, mały płakał co pół godziny. Ja stres, nerwy, jakies kłótnie nie wiadomo o co z M. MAsakra!! I powiedziałam nigdy więcej nie dam się tak zwariowac. Nie ma mleka, ide kupuje i dziecie spokojnie śpi. Nawet myślałam o tej tabletce przeciw laktacyjnej, ale boje się, bo sa różne dziwne skutki uboczne.A co do karmienia to nie karmiłas przy pierwszym dziecku?
To super!!I mi tu dzwoni że coś kupił!!
Probuj, jak sie nie uda to juz wiesz co bedziesz musiala zrobic Ale warto sprobowac Bede trzymac kciukiA teraz nim bliżej terminu to mam ochote znówu spróbować
pewnie ,że spróbuj ;*A teraz nim bliżej terminu to mam ochote znówu spróbować
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość