nina0226
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

10 cze 2011, 10:52

wszystko przychodzi z czasem...
też tak myślę, ale jestem zadowolona z tej zmiany w moim umyśle :-D

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 cze 2011, 10:55

też tak myślę, ale jestem zadowolona z tej zmiany w moim umyśle

ja tez sie z tego cieszę bo pamniętam jak jeszcze niedawno bardzo chciałas cesarke a my tutaj obecne próbowałysmy Ci to "wybić" z głowy!!! :-D

Awatar użytkownika
Malinkax33
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

10 cze 2011, 10:59

nina0226, super kochana ;) daj mi tej motywacji troszke bo ja tak trosecke sie bac zaczełam :ico_wstydzioch:
zirafka, wiem wiem , do fajek nie wróce napewno, w domu tez nie pali inkt tylko na balkonie jak coś... i tak juz zostanie. a ja na nerwy sposób sobie jeszcze inny znajde.. albo predzej na tesciowa :ico_zly:

beti
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

10 cze 2011, 11:00

zirafka,
nina0226 napisał/a:
też tak myślę, ale jestem zadowolona z tej zmiany w moim umyśle

ja tez sie z tego cieszę bo pamniętam jak jeszcze niedawno bardzo chciałas cesarke a my tutaj obecne próbowałysmy Ci to "wybić" z głowy!!! :-D
helloł, czy ja cos przegapiłam? Mi tu została na forum zmyta głowa za te cesarskie mysli :-D
:-D :-D a tu widze, nie ja sama byłam z wątpliwościami, co do cc na zyczenie???? Tez mi chwilowo mineło i chyba nawet bede próbowac karmić. Może rzeczywiście suszy nie bedzie tym razem?
Sorrki laski za ta wstawke o licytacji (kogo to obchodzi :ico_brawa_01: ) podekscytowałam się, akurat jak byłam na forum :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 cze 2011, 11:03

Sorrki laski za ta wstawke o licytacji

no ale to dom dla was do zamieszkania wygrał? jeśli tak to pochwal się laska!!!!
A co do karmienia to nie karmiłas przy pierwszym dziecku?

[ Dodano: 10-06-2011, 11:04 ]
helloł, czy ja cos przegapiłam
wygląda na to , ze tak bo była już tutaj "akcja" odnośnie cc a naturalnego porodu!

beti
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

10 cze 2011, 11:11

zirafka,
beti napisał/a:
Sorrki laski za ta wstawke o licytacji

no ale to dom dla was do zamieszkania wygrał? jeśli tak to pochwal się laska!!!!
kurcze, no do zamieszkania, a poniewaz nie stać na na domy od maklerów i tego typu rarytasy to śledzilismy różne licytacje sądowe. No i własnie M. pojechał na taka licytację zadłuzonego domu (zobaczyć jak to się odbywa itd.) I mi tu dzwoni że coś kupił!! :ico_szoking:
A co do karmienia to nie karmiłas przy pierwszym dziecku?
karmiłam, a raczej robiłam co mogłam (bo susza była u mnie jak na pustyni Gobi) Odciągałam, kombinowałam, mały płakał co pół godziny. Ja stres, nerwy, jakies kłótnie nie wiadomo o co z M. MAsakra!! I powiedziałam nigdy więcej nie dam się tak zwariowac. Nie ma mleka, ide kupuje i dziecie spokojnie śpi. Nawet myślałam o tej tabletce przeciw laktacyjnej, ale boje się, bo sa różne dziwne skutki uboczne.
A teraz nim bliżej terminu to mam ochote znówu spróbować :ico_brawa_01:
Bo mi sie tak słodko na serduchu robi, jak wyobrażam sobie jak głaszcze ta maleńka głowisie przy cycusiu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D

Awatar użytkownika
Agus
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

10 cze 2011, 11:17

I mi tu dzwoni że coś kupił!! :ico_szoking:
To super!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A teraz nim bliżej terminu to mam ochote znówu spróbować
Probuj, jak sie nie uda to juz wiesz co bedziesz musiala zrobic :ico_noniewiem: Ale warto sprobowac :-) Bede trzymac kciuki :ico_sorki:
Ja bym bardzo chciala karmic i mam nadzieje, ze nie bedzie zadnych problemow (tfu tfu!) :ico_sorki: :ico_sorki:

A tak poza tym juz drugi dzien mi budzik w telefonie nie zadzwonil i M musial na szybko leciec do roboty bez sniadania ani niczego.. Wczoraj zdazyl ale dzisiaj juz duuuzo zaspalismy, bo prawie godzine :ico_olaboga: Czasami mi ten budzik dziala a czasami nie, nie wiem co mu odbija ale chyba mi tego na gwarancje nie przyjma :ico_noniewiem: Ale sprobuje ehh

Awatar użytkownika
Malinkax33
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

10 cze 2011, 11:17

A teraz nim bliżej terminu to mam ochote znówu spróbować
pewnie ,że spróbuj ;*
możesz akurat tym razem mieć ;)
a to dużo lepiej dla dziecka i taniej dla Ciebie..
ciekawe jakie to uczucie, mam nadzieje ,że juz niedługo sie przkonam :ico_brawa_01:

[ Dodano: 10-06-2011, 11:18 ]
Agus, walka z budzikiem ??;>
za długo wczoraj debatowałysmy hehe ;)

Awatar użytkownika
Agus
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

10 cze 2011, 11:20

Malinka no wlasnie nie wiem co sie stalo, ja i tak mocno nie sypiam bo do lazienkii caly czas chodze wiec kontroluje godzine :D
Ale jak M wyszedl to ustawialam na 6:20, 6:30 itp zeby zobaczyc czy zadzwoni i raz dzwonil a raz nie.. Alarm sie wyswietla ze jest wlaczony ale po prostu nie dzwoni i jak minie juz ta godzina to sie 'chowa' jakby byl ustawiony na nastepny dzien :ico_zly: Musze kupic normalny budzik :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Malinkax33
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

10 cze 2011, 11:27

Agus, wiem coś o tym ;)
myślałam o wiekszym rozmiarze pampersa bo te nocne wycieczki mnie wykoncza :ico_zly:
a i tak jakos nawet wyspana jestem ;)
no to kupuj nowy budzik... hihi

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”