A ja miałam wam mówić że w poniedziałek idę za zebranie do przedszkola

biedactwaKubę astma dusi a Miichal nadal nei może się zalatwić.
a nie ma żadnego ogłoszenia że ktoś by się zajął jakimś dzieckiem,nie raz takie sąa ja nadal nie wiem c zrobię z Michałem od września i nie mam najmniejszego pomyslu
tak samo myślęuważam, ze urlop nalezyy spędzać z rodziną. Wszytskim się nalezy, a dzieciom to juz najbardziej spędzić maximum czasu z rodzicami.
a mnie się wydaje, że wiedza co robią i dzieci tez dostana swoje jak tata będzie wypoczęty to i dla nich będzie miał więcej cierpliwości. Co innego gdyby to był wyjazd taki jakiś planowany i gdzieś bliżej ale takiego lasta nie można było odpuścić.kilolek napisał/a:
uważam, ze urlop nalezyy spędzać z rodziną. Wszytskim się nalezy, a dzieciom to juz najbardziej spędzić maximum czasu z rodzicami.
tak samo myślę
ależ jest i to mnóstwo tylko ja zarabiam mniej od niani. A posłanie obu do przedszkola pochłonie prawie całą moją pensję (zostanie dokładnie 200zł)
a nie ma żadnego ogłoszenia że ktoś by się zajął jakimś dzieckiem,nie raz takie są![]()
to faktycznie nie wesoła sytuacjaależ jest i to mnóstwo tylko ja zarabiam mniej od niani. A posłanie obu do przedszkola pochłonie prawie całą moją pensję (zostanie dokładnie 200zł)
to superZmieniła się jakaś ustawa i państwo płaci za 5 godzin pobytu dziecka a rodzice za różnicę czyli jak jest 8 godz to płace tylko za 3. Do tego wyżywienie 5,5 za dzień czyli za dwóch 220 zł na miesiac więc nawet na dwóch nie jest drogo tym bardziej że na drugie dziecko jest zniżka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość