Awatar użytkownika
martaraz
Trzy tysiące lat minęło...

11 cze 2011, 00:02

wstyd sie przyznac, naprawde, ale moj maz jeszczze nigdy nie zaprosil mnie do restauracji.... :ico_wstydzioch: na taka prawdziwa kolacje romantyczna, hmm
Nie martw sie nie tylko Twój :-D

spadlamznieba, patrzę że ząbka macie, przeoczyłam :ico_wstydzioch: Brawa dla malutkiej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Rada na chłopa nie choć i mu nie gadaj, jeszcze za tym zateskni :-D
3 muzea zwiedziliśmy i
No to się nachodziliście :-D

szkieletorek

11 cze 2011, 08:38

wiecie doskonale, ze siedzenie z dzieckiem w domu troche 'cofa' czlowieka

musialyscie chyb sporo pracowac nad swoimi facetami, bo nie wierze w to, ze tak ich Pan Bog stworzyl ;)
No ja może nie wiem bo opiekuje się cudzymi dziećmi ale pracuje z małą od 6:30 do 18 wiec gdy była mniejsza nie jeździłam z nią wszędzie, gdy była chora czy brzydka pogoda i siedziałyśmy kilka dni same w domu to szlak mnie trafiał.Potrzebujemy jednak wyjść do ludzi.
Kochamy te szkraby ale na nich świat się nie kończy.

A co do pracowania to ja myślę że do końca życia będziemy pracować.Wiesz jak ja bym ci opowiedziała jaki Paweł kiedyś był to by włosy na głowie stanęły.Był młody znaczy młodszy niż teraz miał 24 lata i nie miał wcześniej dziewczyny, były tylko imprezy i picie z kolegami i to bardzo dużo alkoholu .Nie wiem ile łez kłótni i innych takich rzeczy było ale długo to trwało nim sam zrozumiał ze przesadzał, teraz ciągle mi mówi ze dobrze ze go obudziłam i ze gdyby znów zaczął szaleć to mam go przywoływać do porządku .Tak ze i u nas było ciężko i nie jeden raz jeszcze będzie.
Poczekaj kiedy ja się z moim pokłócę tez tutaj rożne rzeczy będę pisać bo wiem jak jest.Tak że nie jest u innych tak idealnie jak ci się może wydawać. Jesteśmy z tobą.
o rany , iagle nie ma poprawy...... kiedy on po rozum do głowy przyjdzie
ma taką fajną żonę super dziecko ..... i jeszcze mu mało
ja juz nie wiem co mam z nm robic. w jaki sposob go zmusic do myslenia.
slowa nic nie daja. wychodze na zrzede.
A może jakaś terapia, poradnia małżeńska? My kiedyś już szukaliśmy bo było bardzo źle a nie chcieliśmy się rozstać tylko po prostu każde myślało inaczej i miało swoje zdanie.
włoskiej restauracji byliśmy:)
wstyd sie przyznac, naprawde, ale moj maz jeszczze nigdy nie zaprosil mnie do restauracji.... :ico_wstydzioch: na taka prawdziwa kolacje romantyczna, hmm
My byliśmy raz heh na zaręczynach ;)
Tak że nie tylko twój.

I faktycznie nie gadaj do niego.Nie opowiadaj co tam u was się działo .Moj jak się nie odzywamy do siebie to długo nie wytrzymuje bo brakuje mu tego ze jak wracał do domu to ja bylam opowiadałam masę rzeczy .Niech zatęskni .

Awatar użytkownika
martaraz

11 cze 2011, 12:05

Hej :ico_kawa:

Jedziemy dziś do teściów. Tak nie chcę tam jechać ale maż już nas zapowiedział :ico_placzek: Już mnie nerw łapie na samą myśl. Dziś jestem bojowo nastawiona więc jak teściowa mi coś palnie to niech lepiej mi z drogi zejdzie :ico_zly:

spadlamznieba, a ile lat ma twój maż. Faceci w pewnym wieku majka olewkę na wszystko. Dopiero jak zobaczą że mogą wszystko stracić to się otrząsają.

szkieletorek

11 cze 2011, 12:07

spadlam z nieba chyba kiedys pisała że tyle co ona czyli 22 o ile dobrze zapamietalam

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

11 cze 2011, 13:21

witam :ico_kawa:

martaraz widać,że za teściami nie przepadasz :-D

Awatar użytkownika
martaraz

11 cze 2011, 14:57

martaraz widać,że za teściami nie przepadasz :-D
Mało powiedziane :ico_sorki: :-)
spadlam z nieba chyba kiedys pisała że tyle co ona czyli 22
To jeszcze bardzo młodziutki wiek. Faceci w tym wieku są niedojrzali i nie wiedzą cio jest priorytetem w życiu. Mają jeszcze wolnych kolegów którzy sa ich doradcami. Zazwyczaj złymi :ico_sorki:

[ Dodano: 11-06-2011, 15:03 ]
Ciekawe co u askry na pewno juz ma przy sobie swojego dzidziusia :-)

Awatar użytkownika
spadlamznieba

11 cze 2011, 17:25

a ile lat ma twój maż. Faceci w pewnym wieku majka olewkę na wszystko. Dopiero jak zobaczą że mogą wszystko stracić to się otrząsają.
22 lata, tyle co ja

dzisiaj tez mnie irytuje... pojechalysmy do moich rodzicow w takim czasie kiedy on byl w pracy, specjalnie zeby razem spedzic czas a on do mnie dzwoni ze moze zostaniemy dluzej bo ma jakies sprawy do zalatwienia. skonczyl prace o 13 i do tej pory go nie ma.... jestem na skraju zalamania. i on znowu bedzie gadac ze ja marudze. a strasznie mnie o wkurza. nawet przez tel nie chcial powiedziec o co chodzi.... jest bezczelny...
Mają jeszcze wolnych kolegów którzy sa ich doradcami. Zazwyczaj złymi
z tym sie zgodze.

zaluje czasem ze takiego sobie meza wybralam :) wolalabym dojrzalego, normalnego faceta, z ktorym klocilabym sie o powazne rzeczy a nie o cos co moznaby uniknac...
Ciekawe co u askry na pewno juz ma przy sobie swojego dzidziusia
wlasnie o Niej myslalam dzisiaj :)

jak dzwonilam do swojego o 16 to nie odbieral, oddzwonil o 16:30 i powiedzial ze za pol godzny bedzie. i nadal go nie ma. mam go szczerze dosc. nic na niego nie dziala. moze on kogos ma?

pewnie mnie sklamal i jezdzi na motorze. ale gdzie, cieawe czy sie dowiem. zalamuje rece normalnie

[ Dodano: 11-06-2011, 17:25 ]
zastanawiam sie caly czas jak mu dopiec. i chyba jedynym wyjsciem jest olewanie go. zaraz zadzwonie do kolezanki i umowie sie z nia na jutro na wypad do parku oliwskiego. ona ma auto wiec spoko. ja mam prawko ale daaawno nie jezdzilam, z reszta moj mnie nie dopuszcza do kierownicy.

majka2183
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

11 cze 2011, 17:30

zastanawiam sie caly czas jak mu dopiec. i chyba jedynym wyjsciem jest olewanie go. zaraz zadzwonie do kolezanki i umowie sie z nia na jutro na wypad do parku oliwskiego. ona ma auto wiec spoko. ja mam prawko ale daaawno nie jezdzilam, z reszta moj mnie nie dopuszcza do kierownicy.
no to jest jakieś wyjście
czasem potrzebny jest taki duży kopniak w tyłek

[ Dodano: 11-06-2011, 17:33 ]
ja się dzisiaj wieczorem wybieram z Sz na Dni Śremu bo mamy blisko.

tak dawno razem nigdzie nie wychodziliśmy że nawet nie pamiętam :ico_szoking:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

11 cze 2011, 18:26

spadlamznieba zacznij sama spędzać czas z córeczką a jego olej totalnie :ico_sorki:
tak dawno razem nigdzie nie wychodziliśmy że nawet nie pamiętam :ico_szoking:
ja tak samo :ico_sorki:

majka2183

11 cze 2011, 18:52

[quote="aniawlkp86"][/quote]
nawet pewnie nie będe wiedziała jak się zachować

Wróć do „Pozostałe”